HENAN JIANHUI STEEL CO., LTD er Kinas ledende leverandør dedikeret til at give sine kunder de hurtigste tilbud, bedste kvalitetsprodukter, konkurrencedygtige priser og hurtigste mulige leverancer af præmalede stålspoler, galvaniseret stålspiral, metal tagsten, bygning og dekoration materiale ect.


Forbelagte galvaniserede stålplader til salg

Virksomheden har flere datterselskaber. Omfanget af virksomheden er blevet udvidet til at dække råmaterialetilbehør, produktioner, stålstrukturproduktion, teknisk og applikationsforskning. Produkterne har gennemgået ISO 9001: 2008 kvalitetssikringssystemer. Vores firma har været højt anerkendt som en kontrakt-holdt, høj kreditværdighed (AAA), og fremragende eksport selskab.

Grundlagt i 2005 udvikler den tættere kundeforhold og tager en større rolle i den samlede forsynings- og fremstillingskæde. Med næsten 10 års ekspertise inden for stålindustrien er virksomheden forpligtet til at levere en række højkvalitets, innovative og omkostningseffektive stålprodukter, der anvendes i en lang række industrier. Selskabets hovedkontor ligger i øjeblikket i Development Zone Huiguo Town Zhengzhou.


Deltager i mange udstillinger

Vi har deltaget i mange slags udstillinger for at lære af og kommunikere med andre virksomheder. Således giver vi den nødvendige garanti for at imødekomme kundernes krav.


Arbejder stabilt med store statsejede stålværker

Vi nyder høj prestige blandt vores kunder. Vores firma har etableret langsigtede stabile forretningsforbindelser med mange store statsejede stålværker, såsom Baoshan Iron & Steel Co Ltd, Wisco, Maanshan Iron & Steel Company Ltd, Beijing Shougang Company Limited, Hebei Iron & Steel Group Co. Ltd, Anshan jern og stål gruppe, Benxi Steel Group Corporation og Baogang Group. Vores produkter eksporteres til 28 lande og regioner over hele verden.


Arbejde med os i dag

Med mere end 14 års ekspertise inden for stålindustrien er virksomheden forpligtet til at levere en række innovative og omkostningseffektive stålprodukter af høj kvalitet, der anvendes i en lang række industrier, herunder olie- og gasudforskning, maskiner, gearproduktion, Vi er et firma, der også lægger større vægt på integriteten, kontrakten og kvaliteten af produkterne. I princippet om streng forvaltning og lille overskud men stort salg har vi vundet tillid hos mange kunder. Forhør dig i dag for at få din ordre påbegyndt.


Certifikat

1

Vores produkter anvendes primært i emballage, bilindustrien, trykning, elektronik, bygning, transportindustri mv.

Og de eksporteres til over 40 lande og regioner i verdens største økonomier for at opnå en win-win. Med hensyn til forvaltningen af processen.

Selskabet løber efter ISO9001: 2008 og ISO14001: 2004 Standarder.

未标题-2PPGLSteelPPGISteel


Hvad er SGS-certificering?

SGS er forkortelsen for Societe Generale de Surveillance SA, oversat til "General Notary Public".

SGS blev grundlagt i 1878 og har hovedsæde i Genève, Schweiz, med mere end 1.000 filialer og mere end 360 laboratorier i mere end 160 lande verden over, og 40.000 ansatte udgør SGS globale servicenet. SGS kom officielt til Kina i 1991 og har opnået bemærkelsesværdige resultater: 26 filialer, mere end 20 teknologiledende laboratorier og næsten 3.000 veluddannede medarbejdere.

Ifølge selskabet omfatter SGS-inspektionerne af regeringer i 23 lande (hovedsagelig udviklingslande) i verden: Angola, Argentina, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Cameroun, Centralafrika, Republikken Congo, Elfenbenskysten, Ecuador Guinea, Kenya, Malawi, Mali, Mauretanien, Mexico, Paraguay, Peru, Filippinerne, Rwanda, Senegal, Den Demokratiske Republik Congo, Zambia. Baseret på den fulde tillid til SGS's upartiskhed, videnskab, autoritet og tekniske evner, overlod virksomheden SGS til at gennemføre "Overordnet Import Super vision Scheme" (CISS) for indgående varer. Handel udvikling og undertrykkelse af ulovlig import og eksport aktiviteter.

SGS er et certificeringsorgan, der kan udføre styringssystem certificering som revision, produkt certificering (kan udstede CE, GS certifikat) og derefter kemisk testning. Det tager 7 arbejdsdage at lave SGS kemisk test.

Under normale omstændigheder refererer den nuværende SGS-certificering til den kemiske test af SGS, som nu er RoHS testen. Så længe prøven er indsendt, kan ansøgningsskemaet udfyldes. Kemisk test er baseret på produktets råvarer, generelt metalmaterialet RMB400, det ikke-metalliske materiale RMB950.


Ofte stillede spørgsmål

1. Spørgsmål: Er du producent eller erhvervsdrivende?

Vi er producenter med vores egne fabrikker og kan producere alle former for produkter.


2. Q: Betalingsmetode?

Forskudsbetaling 30% TT eller i henhold til kundens krav.


3. Spørgsmål: Leveringstid?

15 arbejdsdage efter modtagelse af forskudsbetaling.


4. Q: Kan man ikke besøge fabrikken?

Vi byder kunder velkommen til at besøge vores firma og fabrik når som helst.


5. Q: Hvordan er kvaliteten af produktet?

Vi garanterer, at kvalitetsprodukter og -tjenester, kan levere produktkvalitet og varekomponentdetektering certifikat, som kan inspicere og prøveudtagning for fuld inspektion, få ISO-godkendelse.

Virksomheden deltager i kvalitetskontrolprocessen og følger ISO kvalitetssystemet. Produktionsafdelingen i første linje følger kravene i ISO kvalitetssystemet. Afdelingen gennemfører inspektionen. Salgsafdelingen tager den endelige inspektion og tager billeder i tilfælde af pakning. Efter at kunden modtager varerne, følger afdelingen varernes kvalitet. Hvis der er nogen kvalitetsfejl, vil udskiftningstjenesten blive leveret.


6. Sp: Kan jeg få prøven?

Vi tilbyder prøver gratis.


7. Spørgsmål: Hvordan opretholder vi vores forretningsforbindelser i lang tid og venlighed?

Vi garanterer produktkvalitet og yder konkurrencedygtig prisstøtte for at sikre, at produkter kan besejre konkurrenter på kundemarkedet.


8. Q: Hvordan får vi tilbuddet?

Angiv detaljerede specifikationer og mængde og leveringsdato, så vi kan give det bedste tilbud med det samme.