Galvaniseret stålspole / ark Fabrikant

Prisen på gi ark varmgalvaniseret stål spoler fremstilling jis ppgi galvaniseret stål spole Galvaniserede stålspoler Galvaniserede stålprodukter er nogle af de mest fremherskende typer af stålprodukter produceret i verden. Det refererer til stål, der er belagt med zink for at skabe en kemisk binding ...
Chat nu

Produktdetaljer

Prisen på gi ark varmgalvaniseret stålspoler fremstiller jis ppgi galvaniseret stålspole


Galvaniserede stålspoler

Galvaniserede stålprodukter er nogle af de mest fremherskende typer af stålprodukter, der produceres i verden. Det refererer til stål, der er belagt med zink for at skabe en kemisk binding for at bekæmpe korrosion. Galvaniseret stål anvendes i vid udstrækning i en række anvendelser, fordi dens overlegen korrosionsbestandighed sikrer et langvarigt produkt.

Fladvalset galvaniseret stålplade er kulstofstål, der er nedsænket i et bad af smeltet væske, der består af mindst 98% rent zink. Denne " hot-dip " -proces gør det muligt for zinket at kemisk binde til jernet i det fladvalsede stål for at skabe en legering, som er duktil, men holdbar mod korrosion. G-30, G-40, G-60, G-90 og G-100 betegner de mest almindelige zinkbelægningsvægte henholdsvis 0,30, 0,40, 0,60, 0,90 og 100 ounces pr. Forskellige zinkbelægningsvægte er egnede til forskellige miljøer, og mængden af korrosionsbeskyttelse, der kræves, afhænger af materialets specifikke slutbrug.

FLT STEEL tilbyder bare at male, akrylbelagt, kembehandlet og formalet galvaniseret stål . Vi arbejder sammen med hver kunde for at sikre, at den færdige belægning opfylder deres specifikke krav. Derudover giver vi regelmæssigt spangle , minimum spangle og ingen spangle, og ethvert blott stål kan være passeret for at sikre et jævnt og ensartet udseende. Alle ovennævnte specifikationer kan tilpasses til hver ordre.

Galvaniserede stålspoler Detaljer:Tykkelse (mm) 0,23 ~ 2,30
Bredde (mm) 500 ~ 1.270
Arklængde (mm) 600 ~ 5.000
Spolevægt (Max) 22,5 M / T
Belægningsvægt (begge sider) 76 ~ 720 g / m2
Spoleindvendig diameter (mm) 508.610
Coating Egenskaber ApplikationerREGULAR SPANGLE - Smeltet zink størkner på overfladen af stålstrimler og producerer typisk zinkkrystal og reflektivitet. - Byggematerialer
- Indvendig plade af husholdningsapparater
- Rør
ZERO SPANGLE - Mens smeltet zink størkner på overfladen af stålstrimler, undertrykkes normal zinkkrystalvækst for at være fine krystaller.


- Overfladen er flad og har fint udseende efter maling. Dette har overlegen printabilitet i forhold til almindelig spangle.

- Møbler og kontor
- Indre og ydre plade af husholdningsapparater
- Materialer til malet stål
- Indvendige plader af bil
GALVAN-NEALED - Stålstrimmel og zinkreaktion til fremstilling af Zn-Fe legeret overtrækslag ved termisk diffusionsproces.


- Overlegen svejsning og printbarhed sammenlignet med varmgalvaniserede stålplader.

- Især overlegen korrosionsbestandighed efter maling på grund af Fe-komponent i belægningen.

- Hvidevarer
- Indre og ydre plade af bil
- Brændstoftanke


Hot Tags: galvaniseret stålspole / arkfabrikant, producenter, leverandører, fabrik, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide