Antikorrosiv forbehandlingsmetode til farvecoatede ark

- Sep 16, 2019-

Farvecoatede plader er vidt brugt i lufthavnsterminal, flyvedligeholdelseslager, farvet stålplade, station og stort transportknudepunkt, konference- og udstillingscenter, stadion, udstillingshall, store offentlige underholdningsfaciliteter, offentlige servicebygninger, stort indkøbscenter, kommercielle faciliteter, civile boliger og andre bygninger. Med tagsystemet, og den gamle jerntromle er en måde, fabrikant af caitu caitu, er den vandtætte ydelse en af de bedste.

Color Coated Sheets

Sammenlignet med andet materiale har brugt et fast antal år ovenfor i høj grad fremmet, overfladen rust ikke. På grund af den lange tidsbredde, er designet til brug af anti-korrosionsydelse det centrale punkt i næste forbedring, det involverer bredden af omkostningerne, holdbarheden, ydeevne og vedligeholdelsesomkostninger og mange andre problemer

Color Coated Sheets

Farvecoatede ark antikorrosiv forbehandlingsmetode! Generel behandling er skødpænding og skudsprængningsmetode. Skot skrænningsmetode: skudspænding og sandblæsning sammen udgør skudspændingsmetode, skudspændingsmetode til overfladebehandlingseffekt er meget indlysende, farvemalet pladeproducenter, men slibekraft er relativt stor, så den supertynde plade er let at deformere. Sandblæsningsrensningseffekt er den bedste, velegnet til alle former for overfladebehandling af emnet.

Color Coated Sheets

Giv fuld spillerum til isolering af farvebelagte tagplader, især i den relativt kolde vinter, stålplade i farve, vær opmærksom på fugtigheden i isolering af bomuld og metal tag og tilslutningen af den nedre struktur, forbedrer reflektionseffekten af taget.