Anvendelsesdetaljer for farvecoated board

- Mar 06, 2020-

Hvad er anvendelsesoplysningerne om farveovertrukket plade? Lad os se nærmere på producenterne af farveovertrukne plader.

1. Der er nogle forskelle i adhæsion, duktilitet og korrosionsbestandighed for forskellige topcoats. Epoxyharpiksen har fremragende binding med bundstålpladen og høj korrosionsbestandighed, men duktiliteten kan ikke sammenlignes med andre topcoats. Polyester har god limning med bundstål og fremragende duktilitet, men dens korrosionsbestandighed er ikke så god som epoxyharpiks. Polyurethan materiale er en omfattende og god finish. Topcoat vælges generelt af leverandøren baseret på produktionsprocessen, hovedformålet, anvendelse af korrosion i det naturlige miljø og tilknytning til maling.

color coated board

2. Korrosionsbestandighed øges generelt med stigningen i belægningens tykkelse. Ved bestilling skal belægningens tykkelse tydeligt defineres i forhold til faktorer som korrosion, levetid og det naturlige miljø.

3. Forskellige malingstyper har forskelle med hensyn til styrke, fleksibilitet, vedhæftning og ydeevne. Polyester er en meget krævende arkitektonisk belægning på dette trin med gennemsnitlig ydelse, god styrke og duktilitet og moderat pris. Den silikonemodificerede materiale polyester har høj brugsevne, glans og farve slidstyrke, men duktiliteten er lidt reduceret, og den højaldrende polyester er omkostningseffektiv. Polyvinylidenfluorid har fremragende ydeevne og god duktilitet, men lav styrke, lav farvetone og høj pris. Nøglen til maling af Shandong-farveovertrukket plade er den vigtigste anvendelse, det naturlige miljø korrosion, levetid, brugsydelse, produktions- og forarbejdningsmetoder og fare for deformationsniveau.