Anvendelse af farvebelagt aluminiumszinkspole i byggebranchen

- Sep 18, 2019-

Color Coated Aluminium Zinc Coil har været vidt brugt i byggebranchen, flere og flere producenter gennem brug af malet lamineringsstålplade, kan etablere deres omdømme i mange store indkøbscentre og industrielle faciliteter, hoteller, resorts, landbrugsbygninger, kontorbygninger og sportsfaciliteter, et stort antal malede applikationer til laminering.

Color Coated Aluminum Zinc Coil Color Coated Aluminum Zinc Coil


Color Coated Aluminium Zinc Coil er et attraktivt alternativ til træ og andre materialer på grund af deres fordele ved farvemodstand, vejrbestandighed og pulverresistens. De holdt omkostningerne ved bygningsvedligeholdelse til et minimum. Samtidig med forskellige farver, overfladestrukturer og belægninger gør det meget fleksibelt og valgfrit.

Color Coated Aluminum Zinc Coil


I dag kan arkitekter og bygningsarbejdere vælge mellem en bred vifte af farvecoatede aluminiumsinkspoleprodukter : vægge, tag, tag, tagrender, nedløbsrør og garageporte. De ved, at disse produkter kan følge forskellige klimatiske forhold. Fra varmen til isen og sne, kan du se mønstre for de malede laminatprodukter. Multidimensionel for dig at give forskellige tykkelser, specifikationer, belægning af farveprodukter, fuldt ud opfylder dine produktkrav.

Color Coated Aluminum Zinc Coil


Polyesterbelægning er velegnet til højere antifading og antiknusningskrav. Tykkebelagte produkter, såsom plastsåler, kan bruges i hårde klima. Fluorcarbonbelægninger er velegnede til applikationer med langvarige farver og højglans. Du har også at vælge en fleksibel og buet belægning eller en god holdbarhedsbelægning, der har vejrbestandighed. Vi kan også efter dine behov for personlig design og produktion, så vores produkter kan opfylde dine behov fuldt ud.