Bundplader med farvebelagt stålspole

- Nov 20, 2019-

Farvebelægningstålspolen er lavet af varmgalvaniseret plade, varmdyppet aluminiumszinkplade, elektrogalvaniseret plade osv., Og efter overfladeforbehandling (kemisk affedtning og kemisk omdannelsesbehandling), et eller flere lag organisk belægning anvendes på ydersiden, efterfulgt af Et produkt, der er bagt og hærdet. Det er også opkaldt efter den farvebelagte stålspole af organisk maling belagt med forskellige farver, der benævnes farvecoated stålspole.

Ud over beskyttelsen af zinklaget er den farvebelagte stålstrimmel ved hjælp af den varmforsinkede stålstrimmel belagt med et zinklag for at beskytte stålstrimlen mod rust, og levetiden er længere end den galvaniserede strimmel. Lang, cirka 1,5 gange.

color coated steel coil

Anvendelsesfelterne for farveovertrukne produkter er blevet mere og mere omfattende. Hvor meget ved du om anvendelsen af farvebelagt stålspole? Det vedtager maling af høj kvalitet, belægningen er jævnt farvet og lys, og den er produceret i nøje overensstemmelse med miljøbeskyttelsesstandarder. Det er meget effektivt og miljøvenligt. Producenten har hundredvis af farver på samme tid. Efter mere end 300 grader bagning ved høj temperatur testes mere end 20 produkter, og produkterne bruges korrekt. Det garanterer 10 år uden falmning, lakering, farveglans og holdbarhed. Det er vigtigt, at vores farvecoatede rulle specifikationer og farver kan tilpasses. Underlaget kommer fra en stor stålfabrik med høj styrke og holdbarhed. Det har tre beskyttelsesforanstaltninger for topcoat, grunning og kemisk belægning, som er mere modstandsdygtig over for fugt, korrosion og ældning.

color coated steel coil

Den farvebelagte stålspole har god holdbarhed og har en længere korrosionsbestandighed end galvaniserede stålplader. Farvebelagt stålspiral har god varmemodstand og er mindre tilbøjelige til misfarvning ved høje temperaturer sammenlignet med galvaniserede stålplader; de har god svejsbarhed. Det har god varmerefleksivitet; den farveovertrukne rulle har lignende behandlingsegenskaber og sprøjtbarhed som galvaniseret stål. Farveovertrukne ruller har god ydelse og prisforhold, holdbar ydelse og konkurrencedygtig pris. Uanset om det er en arkitekt, ingeniør eller producent, er galvaniserede stålplader blevet vidt brugt i industribygninger, stålkonstruktioner og civile faciliteter såsom garageporte, tagrender og tag.