Årsager til kvalitetsproblemer i farvecoatede ruller

- Jun 12, 2020-

De farveovertrukne ruller forstås generelt godt. Deres produkter er overlegne med hensyn til ydeevne. Nu bruges de mere og mere udbredt. Den fremtidige udviklingstrend er relativt imponerende. Lad os i dag tale om farveovertrukne ruller og forklare, hvad der er kvalitetsproblemer og årsager til dets produkter.

color coated roll

Dårlig bøjbarhed af farveovertrukne ruller (T-bøjning): Når rustfrit stålplade er bøjet 180 grader, krakkes belægningen på den forarbejdede del og skrælles af. Årsag: For meget forbehandling. Belægningstykkelsen er for tyk. Over-bage. Producenten af ​​den nederste maling er forskellig fra producenten af ​​den øvre maling, eller det tynde materiale håndteres ikke korrekt.

Farvebelægningsrullehårdhed er ikke god (blyghårdhedsegenskaber): Brug en tegneblyant til at tegne en streg på overfladelaget på belægningen, og efter aftørring efterlades der en ridse på overfladelaget. Årsag: Ovnstemperaturen er lav, og belægningen er ikke tilstrækkelig hærdet. Opvarmningsbetingelserne er upassende. Belægningens tykkelse er tykkere end specificeret.