Vælg tykkelsen af Color Steel Coil

- May 06, 2020-

For at sikre, at farven stål spole er mere bekvemt at bruge og undgå problemet med affald, er vi nødt til at bestemme sin model, når de køber. Modelparametrene for spolen omfatter længde, tykkelse og bredde. I dag vil jeg introducere dig til sin tykkelse udvælgelse teknikker, kan du finde ud af.

color steel coil

Farven stål spole kan bruges som en væg overflade eller tagdækning, ansøgningen området er anderledes, og tykkelsen udvælgelse er anderledes. Når det bruges som et tag, anbefales det, at tykkelsen er over 0.8mm, og bredden af taget er også lille, hvilket er befordrende for dræning. Når du bruger dette byggemateriale som en væg, bør tykkelsen være mindre end 0,8 mm, og bredden af væggen skal være så stor som muligt. For vægge, jo lavere toppen, jo smukkere ser det ud, så det er meget praktisk.

Ifølge ovenstående, kan vi bestemme tykkelsen af farven stål spole i henhold til dens anvendelsefelt, og derefter vælge den relevante model i henhold til dens tykkelse, så det kan spille sin behørige rolle inden for garagedøre, lukkerdøre og vinduer, husholdningsapparater, og udvide dens anvendelse. Liv.