Rengøring under farvebelagt stålspoleproduktion

- Jan 16, 2020-

Farvebelagt stålspole skal have hele processen med rengøring under behandling. Nøglen til rengøring og affedtning er at bruge organiske kemiske rengøringsmidler til smeltning, sæbe fødder, emulsion, fugtighed og mekanisk udstyr til at fjerne olieflekker og restpartikler på overfladen af ​​bundstålpladen. . Producenten af ​​farvebelagt stålspole diskuterer med dig, hvordan man rydder op i processen med farvebelagt stålspole?

De organiske kemiske rengøringsvæsker, der anvendes i produktionslinjen på dette trin, inkluderer overfladeaktive stoffer og jernchloridopløsninger, som alle er alkaliske vandige opløsninger. Derefter er den faktiske virkning af rengøring relateret til koncentrationsværdien, temperaturen og rengøringstiden for rengøringsopløsningen. I hele rengøringsprocessen skal vi forstå koncentrationsværdien, temperaturen og tidspunktet for rengøringen. Hvis koncentrationen af ​​rengøringsopløsningen er for lav, rengøres pladens overfladelag ikke ordentligt, hvilket vil forårsage defekter i overfladelaget af den farvebelagte stålspole og bringe kvaliteten af ​​den farvebelagte stålspole i fare. Koncentrationsværdien er for høj. Derudover vil det medføre relativt alvorlig erosion på overfladen af ​​den farvebelagte stålspole og bringe den faktiske coatingeffekt i fare.

color coated steel coil

Organiske kemiske rengøringsmidler leveres generelt med overfladeaktive stoffer, og den bedste temperatur for overfladeaktive stoffer til fuldt ud at udnytte deres effektivitet varierer. Hvis temperaturen er for lav, kan olieflekker ikke fjernes fuldstændigt, og derudover skader mange skumplastikker den faktiske virkning af rengøringen. Hvis temperaturen er for høj, reduceres det overfladeaktive middel, og rengøringsfluidets evne til at fjerne oliepletter reduceres.

Tillader det ovenstående indhold, at du har en vis forståelse af dette problem? Ved et stort antal opgraderinger skal du være opmærksom på vores websted. Hvis du har nogle krav, bedes du kontakte os.