Belægning vedhæftning af farvebelagt stålplade

- Jan 13, 2020-

Som en professionel producent af farvebelagte stålplader er den høje kvalitet af produkterne det, vi har forfulgt. Følgende kvalitetsegenskaber og professionelle acceptstandarder er blevet produceret af vores producenter.

  1. Ikke-forurenende, økonomisk farvebelagte stålplader er mindre skadelige for miljøet og kan genanvendes, hvilket i høj grad reducerer miljøforurening og har en lettere vægt, hvilket kan spare bærende strukturelle materialer og reducere produktionsomkostninger.

  2. Praktisk bearbejdning og konstruktion Farveovertrukne stålplader kan presses i forskellige former og længder afhængigt af valsens behov. Normalt er der ingen overlapning, strukturen er enkel, og den vandtætte effekt er god.

color coated steel sheets

Acceptkriterier tillader ikke betydelig porøsitet, luftbobler, strømning af dynger og rynker. Overfladen skal være fri for følelsesløshed, urenheder, ridser, snavs og ujævnheder i film. Svær glip af belægning, belægningsskrælning, farveblanding og blokering er ikke tilladt. Belægningen må ikke blive sprød, gul og plettet på grund af overdreven bagning. Ingen åbenlys farveforskel og ujævn glans er tilladt.

Gennem dagens tale kender vi den professionelle farvecoatede stålpladerproducentens professionelle acceptstandarder, så vælg farveprisen stålplader, gå til den professionelle farvecoatede stålpladerproducent.