Koldvalset galvaniseret strimmel

- Apr 25, 2019-

Den koldvalsede smalle strimmel er lavet af varmtvalset smalbåndsstål, og et smalt strimmelstål med en tykkelse på ikke over 4 mm og en bredde på ikke over 600 mm fremstilles ved en koldvalsemetode.


Den traditionelle proces med koldvalset strimmelproduktion består af flere trin i bejdsning, rulning, glødning, skæring, quenching og færdigpakning. I den nuværende koldvalsede smalle strimmelindustri er niveauet af udstyr i hver proces ujævnt, og der er fordele og ulemper, men generelt er niveauet af produktionsudstyr af bredbåndsstål helt anderledes. Produktionskarakteristikaet for koldvalset smalstrimmelstål bestemmer dog, at udstyrsniveauet ikke behøver at være så højt som bredbåndsstålproduktionsudstyret. Hvordan man sikrer produktionsudstyrsniveauet for koldvalset smalstrimmelstål har visse egenskaber i forhold til nutidens miljøbeskyttelse og kvalitet.


2.1 Pickling produktionsprocesudstyr Tidligere blev boks-typen svovlsyrebælgmetode meget udbredt i produktionen af koldvalset smalstrimmelstål af høj kvalitet. Efter flere års udvikling er den kontinuerlige betonlinje blevet anvendt i vid udstrækning i forskellige koldvalsede smalle strimmelstålproduktionsanlæg, men udstyrsniveauet er generelt bagud, og den nuværende produktionslinje skal løse følgende problemer.


(1) Behandling af syretåge og affaldssyre. Acidmåtte øger ikke kun syreforbruget, korroderer anlæg og udstyr, men korroderer også overfladen af stålstrimler, som ikke transporteres i tide, og lægger meget pres på miljøet.


(2) en betonvarmeanordning De fleste producenter overvejer investeringskostnaden til at bruge damp som varmekilde til direkte eller indirekte at opvarme syreopløsningen, mangler syre temperaturreguleringssystemet, påvirker stabiliteten af picklingkvaliteten og produktionskapaciteten og spildenergien. Det anbefales at bruge betontemperaturtemperaturudstyr.


(3) Picklinghastighed. I pickling-linjen kan hastigheden justeres. Da pickling forlænges, syrer syren falder, jernholdige ion stiger, og bejdningstiden skal forlænges. For at undgå forekomst af syre eller syre i overfladen af stålstrimlen, er affaldssyre. Det anbefales at anvende frekvensomdannelsesteknologi i produktionslinjen for at gøre den kontinuerlige picklinghastighed til omdrejningstal.


For den fremtidige udvikling skal der efter den varmtvalsende tropiske produktionslinje vedtages multilateralt kapitalsamarbejde for at opbygge en teknologisk avanceret tårnetype kontinuerlig betjeningslinje med samme bredbåndsniveau, og affaldssyren skal reduceres med saltsyre syregenerationsteknologi til erstatning for det aktuelle udstyr. Niveauet er generelt bagud, med en bred vifte af punkter, en bred vifte af forurening og en relativt koncentreret kontinuerlig pickling line. Den koldvalsede strimmelmølle bruger direkte det syltede rustfri strimlestål efter pickling, hvilket således fuldstændigt løser miljøbelastningen af den koldvalsede strimmelmølle, reducerer produktionsomkostningerne og gør produktionsmiljøet rent rent.