Farvebelagt pladebelægning Farveproduktionsproces

- Jan 03, 2020-

I det følgende beskrives produktionsprocessen for farven på den farveovertrukne plade af producenten af den farvebelagte plade. Ydelsen af farvestålspolen testes generelt ved den svage syre-saltsprøjtest, efterfulgt af kunstige aldringstestmetoder for service. På den anden side vil farvestålspolen under nogle betingelser have bedre modstand mod organisk kemisk opløselighed, korrosionsbestandighed og forureningsbestandighed.

I de senere år har miljøbeskyttelse været fremherskende i større industrier, og den hyppige reaktion fra nationale politikker har gjort konceptet med lavt kulstofindhold og miljøvenligt liv populært blandt befolkningen. På nuværende tidspunkt tager producenterne af farvestålplader alle grøn miljøbeskyttelse af farvestålpladeprodukter, men den virkelige miljøbeskyttelse er meget langt væk, alt under dække af miljøbeskyttelse for at vildlede forbrugerne. Endelig falder vejen uden tilbagevenden. Trækøl i bygning af trækælet ophængt loft er ikke mindre end 20 mm * 40 mm og er i overensstemmelse med behandlingsteknologikravene til papirkogt gips trækøl ophængt loft.

color coated plate

Hvis en forhandler ønsker at melde sig ind i mærket farvestålplade som agent, er den første ting at se på produktet, som er roden til en virksomheds overlevelse. Produkter af farvestål indgår gradvist i forbrugernes liv. Større virksomheder har udviklet deres egne unikke farve stålplade produkter for at gribe markedet, men når farve stålplade tilpasning industrien gradvist modnes, produkt homogenitet bliver mere og mere alvorlig, og produktkvaliteten bliver mere bekymrende. Derfor, når franchisetagere tilslutter sig, skal de vælge produkter, der kan skabe differentierede salgssteder for at skille sig ud i den hårde konkurrence.

Farveovertrukket plade er et meget vigtigt industrielt produkt i vores daglige liv. Der er forskellige modeller at vælge i henhold til forskellige processer og farver, men mange kunder er meget bekymrede over, hvordan man vælger farveovertrukket kort? Lad os derefter give dig en introduktion til processen og farven på den farveovertrukne plade.

Valget af farve på belægningsfarve på det farveovertrukne bord skal være stramt med væggen, romersk stang, belysningsarmaturer osv., Og der skal ikke være noget problem med skumplade. Dette vil gøre mange brugere, der ønsker at bruge standardtykkelsen pinlige, og mange samvittighedsfulde købmænd har dårlige tavler til at foregive som standardtykkelse, hvilket får brugerne til at lide. Tidenes hurtige udvikling har gjort offentlighedens forfølgelse af levestandarden højere og højere, og almindelige farve stålplader har ikke været i stand til at imødekomme deres behov.

color coated plate

Den vigtigste produktionsproces for den fælles to-lags to-bages kontinuerlige farvebelægningsenhedsproces er: afvikling → forbehandling → belægning → bagning → efterbehandling → coiling. I nutidens æra er post-80'erne og post-90'erne generationerne gradvist blevet den almindelige forbrugergruppe. Med den nye generation af farvestålplader har denne generation højere krav til hjemmeforbedringsprodukter, og der er et stigende efterspørgsel efter diversificerede og personaliserede produkter.

Ovenstående er indholdet i produktionsprocessen for farven på den farvebelagte plade bragt af den farvecoatede pladeproducent. Jeg håber, det vil være nyttigt for alle. For mere information, fortsæt med at være opmærksom på vores websted. Du kan kontakte os når som helst når du køber den farveovertrukne plade. Vi oprigtigt til din tjeneste.