Farvecoated pladesubstratype

- Jan 09, 2020-

Farvebelagt plade kaldes også farve stålplade, farveplade. Den farveovertrukne stålplade bruger koldvalset stålplade og galvaniseret stålplade som underlag og coates kontinuerligt efter forbehandling af overfladen. I det følgende beskrives typer af underlag til deres produkter af farvecoatede arkfabrikanter.

Koldvalsede underlag, farveovertrukne tykke stålplader, koldvalsede underlag, farverige plader fremstillet med glat, smukt, elegant udseende og produktions- og forarbejdningsegenskaber ved koldvalsede stålplader, men de små ar på overfladebelægningen afslører de koldvalsede underlag til gassen, der udsatte en del af jernet Rød rust blev produceret øjeblikkeligt. Derfor bruges sådanne produkter kun som midlertidige midlertidige beskyttelsesforanstaltninger og råvarer i rummet.

color coated plate

Det varmgalvaniserede stålcoatede organiske coatede produkt er en varmgalvaniseret stålcoated belægning. Foruden beskyttelsen af zink har den overfladiske organiske kemiske arkitektoniske belægning også beskyttende og rustbestandige behandlingseffekter, og dens levetid er længere end ved varmgalvaniseret arkitektonisk belægning. Zinkindholdet i den varmforsinkede plade er generelt 180 g / m2 (to sider), og zinkindholdet i den varmforsinkede plade er 275 g / m2.

Varmtænkende aluminium-zink farveovertrukket plade kan vælges som aluminiumoxid-tyk stålplade på grund af sprøjtet stålplade (55% ai-zn og 5% ai-zn).

color coated plate

El-galvaniseret farveovertrukket plade Elektro-galvaniseret plade anvendes som underlag. Organiske galvaniserede produkter er galvaniseret belægning. På grund af det tynde galvaniserede lag er zinkindholdet normalt 20 / 20g / m2, hvilket ikke er egnet til udendørs vægge og tag. Men på grund af dets smukke udseende og fremragende behandlingsydelse, kan det bruges i husholdningsapparater, akustik, stålmøbler, interiørdekoration osv.

Farveovertrukne pladeproducenter er forpligtet til produktion af høj kvalitet af farveovertrukne plader. Hvis du har behov i denne forbindelse, er du velkommen til at kontakte os. Vores produkter er egnede, og kvaliteten er garanteret.