Farvecoated stålplade har en stærk korrosionsfunktion

- Dec 23, 2019-

Som en kontinuerlig produktionsmetode for opviklet materiale kan Color Coated Steel Sheet opdeles i to metoder: elektrogalvanisering og varmgalvanisering. I mellemtiden er elektrogalvanisering metoden til elektroplettering for at fremstille den guldbelagte maling- "lag zn metal eller zn legering Varmgalvanisering, også kaldet varm forzinkning, er at nedsænke metalproduktet, der skal opretholdes i den smeltede zn metal, så dets udseende udgør en vedligeholdelsesmetallcoating Sammenlignet med galvanisering er metalopvarmningsbelægningen tykkere; i det samme miljø Dernæst er levetiden længere.

Color Coated Steel Sheet

Korrosion af det varmgalvaniserede lag på overfladen af stål svarer til det for rent zink. Korrosion af zink i atmosfæren svarer til korrosionsprocessen i stål under atmosfæriske forhold. Kemisk oxidationskorrosion forekommer, og elektrokemisk korrosion forekommer på overfladen af zink med vandfilmkondensation. ". I et neutralt eller svagt surt atmosfærisk miljø er korrosionsprodukterne dannet af det galvaniserede lag af stålplader uopløselige forbindelser (zinkhydroxid, zinkoxid og zinkcarbonat). Disse produkter adskilles ved afsætning og udgør et fint tyndt lag.

Color Coated Steel Sheet

Generelt kan den nå en tykkelse på 8μm ". Denne film har en bestemt tykkelse, men den er ikke blot opløselig i vand og har stærk vedhæftning. Derfor kan den spille en barriereeffekt mellem atmosfæren og galvaniseret plade for at forhindre yderligere korrosion. Skader på det galvaniserede lag under vedligeholdelse En del af ståloverfladen udsættes for atmosfæren.

I øjeblikket udgør zink og jern et mikrobatteri. Potentialet for zink er markant lavere end potentialet for jern. Zink har som anode virkningen af at dedikere vedligeholdelse af anode til stålpladesubstratet for at undgå forekomst af korrosion af stålpladen. Farveovertrukket galvaniseret plade er en flydende maling, der påføres den rene metaloverflade med børste eller rullebelægning. Efter opvarmning og hærdning kan der opnås en malingsfilm med samme tykkelse.