Farveudgaver af PPGI PPGL

- Oct 28, 2019-

PPGI PPGL-farvedifferensproblem For farvestålspole, hvordan man kontrollerer farvedifferensproblemet, bruger vores produktionsudstyr naturgas til ovnens temperatur, så ovnens temperatur er afbalanceret, der vil ikke være nogen temperaturforskel i tidsperioden, og malingen skal justeres jævnt inden produktionen. Til styring af lækage af stålspiral lækage kan vi forstå, at lækageovertrækket er forårsaget af deformation og oxidation af underlaget.

PPGI PPGL

PPGI PPGL bruger underlag af høj kvalitet, uanset hvilken coatingproces der er vedtaget, bliver de tekniske krav til underlagene højere og højere. De fleste stålbaserede farve stålspiraler kræver flad zinkblomst, nul-zinkblomst varmgalvaniseret stålspole eller elektrogalvaniseret stålspole. I de senere år har der været en tendens til at øge brugen af varmgalvaniseret aluminium, aluminium-zink og andre legeringsbelagte stålplader som underlag; Koldvalsede spoler bruges som underlag, og nogle produkter af høj kvalitet er også lavet af rustfrit stål. Uanset hvilket underlag der bruges, har det høje krav til dets overflade, form og dimensionelle nøjagtighed. Forbedre forbehandlingsprocessen, forbehandle underlaget og belægningen nærmere, vedtage et nyt forbehandlingsproces-system, øg stabiliteten af forbehandlingsvæsken, øge korrosionsbestandigheden og fleksibiliteten i farvestålspolen, og reducer samtidig miljøet forurening.

PPGI PPGL

Analyse af egenskaber ved PPGI PPGL sparer tid og kræfter: farve stålplade farve stålpladerum er meget let, splejsningsinstallationen og valgfri laserskæring, installationen af Delphi metoden farve stålpladerum kan være meget opsparing For at gemme projektets fremskridt. Overflademateriale og vægisoleringsmateriale i sikkerhedsbrandbekæmpelsesfarvet stålspiralsandwichpanel er ikke-brændbare materialer, som fuldt ud kan imødekomme brandbeskyttelseskravene i farvestålpladerummet.

PPGI PPGL har en klar dekorativ linje og en række farver, som kan harmoniseres med enhver stil af stålpladeopbygning, ud over sindsro. Isolering og varmeisolering: Farvevægget stålkomposit stenuldplade har generelt vægisoleringsmaterialer såsom stenuld, glasfiber bomuld, polyethylen, polyurethan osv., Og den termiske ledningsevne er lav, så farve stålpladsrummet har høj termisk isoleringseffekt af kvalitet. Det højstyrke farvet ståltag er lavet af højstyrke stålplade med det bedste layout og rulleformning. Derfor har farve stålplade farve stålpladerum gode strukturelle egenskaber.