Brug Color Steel Coil til at gøre disse punkter

- Sep 12, 2019-

Color Steel Coil er denne form for kompositmateriale, i vores daglige liv på almindelige tidspunkter kaldet ction volume eller farverig belægning tyk stålplade, det er denne fremstillet i produktionslinje kontinuerlig overflade afoiling strip ifølge fosfaterende behandling af tur til figur behandling mode den organiske kemi, derefter overtrukket med organisk kemi af arkitektoniske belægningsstrimler i henhold til varerne, efter høj temperatur bageplade og organisk kemisk materiale begge lidt af begge, med en tyk stålplade, påvirker sejhed og danner fremragende dekorativ kunst og organisk kemisk materiale , korrosionsbestandighed.

1

Generelt er overfladen på Color Steel Coil fuld af lyse farver, vi kalder det også caigang fliser og malet plade, i emballagen, husholdningsapparater, dekorativt design og andre industrier har en generel anvendelse.

 

Color Steel Coil er ofte brugt i de senere år dette byggemateriale, dets anvendelse og den farvebelagte plade imellem. I fredstidsteknisk konstruktion skal folk anvende det vandtætte rullende materiale i overensstemmelse med de relevante tekniske specifikationer, skal følgende punkter gøres godt i hele konstruktionsprocessen:

2

 

1. Under pålæsning, aflæsning og håndtering skal der viskes viskestykker mellem løfteværktøj og farve stålspiral for at forhindre, at ridser og maling falder. Særlige løfteværktøjer skal anvendes under standardbetingelser.

 

2. Når du spalte, skal du dække bordpladerne i skabe med maskiner og udstyr, der berører varer med gummipuder, og fjern omgående skrot af metalmaterialer under opskæring for at forhindre ridning af overfladebelægningen.

详情2 (2)

3. Zink kan bruges som katodisk beskyttelse til at opretholde den rustfrie stålplade, men sårpositionen skal placeres så vidt muligt i den skjulte tekniske stilling, og sårvedligeholdelsen skal udføres i ingeniørprojekter med nøje styring.

 

4. Projektinstallation skal straks fjerne farvestålspolen på grund af konstruktion af resterende plastsvejsning, skrotmetalmaterialer for at forhindre korrosion.