Korrosionsbestandighed af PPGL-spole

- Oct 23, 2019-

Tiderne udvikler sig. Dagens landdistrikter og byer i 2. niveau har en høj standard for livskvalitetskrav, og deres købekraft er også steget, hvilket utvivlsomt er en enorm forretningsmulighed for de ti største mærker af PPGL-spole. De skræddersyede PPGL-spoleprodukter af høj kvalitet tilfredsstiller ikke kun deres nysgerrighed omkring nye produkter, men øger også deres ønske om at købe. Formålet med at anvende den mælkehvide topcoat er at reducere malingens tykkelse. Da alle de normale korrosionsbeskyttende overtræk til farveovertrukne paneler er lysegrønne (således svovlsyrepasta), er det nødvendigt at have en tynd malingstykkelse. Maling vedhæftning. I dette tilfælde er korrosionsbestandigheden meget risikabel. Det første lag er dårligt i korrosionsbestandighed, og malingen er meget tyndt, ikke nok 12 mm.

PPGL

Valget af PPGL-spoler til kritisk valg af materialer tillader ikke kun anvendelsesbestemmelser, men muliggør også større kontrolomkostninger. Hvis valg af materialer ikke er godt, vil resultatet være, at råvarernes egenskaber overstiger anvendelsesbestemmelserne, hvilket resulterer i overskydende ekstravagans og affald og ikke vil være i stand til at overholde anvendelsesbestemmelserne, hvilket resulterer i nedrygning eller ingen anvendelse. Derfor bør køberen være opmærksom på nødvendigheden af effektiv materialevalg. PPGL-spole spiller en vigtig rolle i konstruktionsindustrien. Nøglen til anvendelsen af PPGL-spole i byggebranchen er den brede dækning af konstruktionsbygningens ydre rammestruktur og interiørindretningen i ingeniørbygningen. De typer farveovertrukne plader, der bruges til konstruktion af den ydre rammestruktur i ingeniørbygninger, er også opdelt i forskellige typer. Blandt dem bruges de enkeltsidede pladeformede farveovertrukne plader mest til tag og vægge, og de to-lags farveovertrukne plader er klemt fast mellem midten og midten. Isolerende sandwichpaneler lavet af træ bruges til bygninger, der skal isoleres.

PPGL

Da PPGL-spolekildens lysbølgelængde er mindre, er den kinetiske energi, den indeholder, højere. I henhold til denne grundlæggende teori er aldringen af PPGL-spole ved atmosfærisk forurening, at coatingens molekylstruktur absorberer og absorberer den kinetiske energi i det ultraviolette bånd i det naturlige lys, der er højere end bindingsenergien i dens molekylstruktur, hvilket resulterer i opløsning af coatingens molekylstruktur. Med ældningen af polyurethanbelægningen mangler selve basismaterialet langsomt, og overfladelaget af belægningen bliver gradvis ujævn og mister lys. Denne type tab af basismaterialet efterlader et relativt glat pastalegeme, der forbliver i ubundet pulverform til overfladen af polyurethanbelægningen. Denne proces kaldes delaminering. Vinduesdørene lavet af PPGL-spole er også meget brede. Til andre tekniske konstruktionsdele, såsom drænrør og tætninger, bruges også professionelle farvecoatede spiraler. En sådan farveovertrukket stålplade ser glamorøs og lys ud, og den vil forårsage ætsning (invasion, bøjning, underfilm osv.) I forskellige områder på mindre end 2 år.