Bestem kvaliteten af den farvebelagte rulle

- Nov 12, 2019-

Farvebelagt rulle er en slags sammensat materiale, også kaldet farvebelagt stålplade. Det fremstilles ved at strippe den organiske belægning på produktionslinjen efter kontinuerlig kemisk affedtning og fosfateringsbehandling på produktionslinjen. Belægningstypen på den farveovertrukne rulle kan opdeles i: polyester (PE), siliciummodificeret polyester (SMP), polyvinylidenfluorid (PVDF), højforvitringspolyester (HDP), klinkersol. Sådan bedømmes kvaliteten af farveovertrukne ruller! Cai Tu Juan Factory lærer dig et par tricks:

Color coated roll

1: Iagttagelse af substratets tykkelse og filmens tykkelse. Den farveovertrukne rulle er sammensat af et underlag og et farvet peritonealt eller belagt lag. Vi skal først overveje tykkelsen på underlaget og peritonealbelægningen. Det bedre farveovertrukne underlag er 0,02 ~ 0,05 mm, og tykkelsen på belægningen eller belægningen er normalt kun 0,15 mm. Underlagets tykkelse er vigtig i betragtning af det tidspunkt, hvor den farvebelagte rulle påvirkes. Nogle producenter af farveovertrukne ruller bruger ofte hænder og fødder på underlaget og farveovertrækket belægning eller film. De reducerer tykkelsen af underlaget, men øger tykkelsen af bukhulen for at reducere produktionsomkostningerne for den farveovertrukne rulle, hvilket i høj grad reducerer farven. Belægningens levetid er ope.

color coated roll

2: Lytter til lyden med en finger eller med en hård genstand for at banke den farveovertrukne rulle, hvis materialet i den farvebelagte rulle er dårlig, den lyd, der udsendes, er kedelig, metallyden er ikke åbenlyst, og materialet farve er bedre. Højt og sprødt.

3: Observer den ydre lækage kant af den farvebelagte rulle og få en farvebelagt rulle. Overvej først, om det eksponerede stål, såsom tværsnittet af den farvebelagte rulle, er krystalliseret, om det er gråt, mørkt og urenheder. Hvis skæreoverfladen er krystallinsk og fin, er kvaliteten overlegen.

color coated roll

4: Se på prisen på noget, det er en krone. Når vi sammenligner kvaliteten af farvebelagte ruller, er prisen den ene side, men vær ikke opmærksom på prisen. Hvis prisen på en farvebelagt rulle er meget lavere end de andre, er vi nødt til at være opmærksomme.

5: Kontroller, om kvalitetscertifikatet på den farvebelagte rulle har inspektionsstandarden for den relevante afdeling. Forsøg om muligt at gå til producenten af farvebelægningsrullen. Se på virksomhedens miljø, om det er formelt. Spørg om dette selskabs omdømme på markedet.