Effektive lydisolering foranstaltninger for farve stål spoler

- Jul 23, 2020-

Farve stål spoler ikke kun har egenskaberne af høj mekanisk styrke og nem formning af stålmaterialer, men har også fremragende dekoration og korrosionsbestandighed af belægningsmaterialer. Men farven stål spole bevægelige rum vil have forskellige grader af dårlig lydisolering. Hvordan man kan løse denne situation?


Farve stål spole kan kun bruges til den næste dør og dør. Farve stål coil mobile hus er ikke et problem, men det private hus har for vane at private hus. Hvis du tror, farve stål spole gør væggen ser godt ud, du er tilfreds. Det afhænger ikke af, om det er stærkt eller ej. Der bør ikke være noget problem med lydisolering, etc. og andre problemer. Selvfølgelig kan du ikke bruge farve stål spoler til jorden og støtte. Den grundlæggende bærende struktur af huset skal være armeret beton. De fleste af de nuværende byggematerialer er dyrere end farve stål spoler. Hvis du ønsker at sammenligne med krydsfiner, kan farve stål spoler være dyrere.

color steel coil

De foranstaltninger til at løse de dårlige lydisolering af farve stål spoler er at installere MDF på væggen af farve stål spoler at have en bedre lydisolering effekt, eller installere lydisolering bomuld.


Farve stål spole er et nyt materiale højt respekteret i verden i dag. Med udviklingen af videnskab og teknologi, forbedring af miljøbevidsthed, og forbedring af folks levestandard, har farven stål spole aktivitet hus i stigende grad vist stærk vitalitet og brede markedsudsigter. Begunstiget af husholdningsapparater, elektromekaniske, transport, boligindretning, kontorapparater og andre industrier.