Faktorer, der påvirker kvaliteten af farvebelagt stålspole

- Nov 06, 2019-

Der er mange faktorer i behandlingen af Color Coated Steel Coil, hvilket vil skade kvaliteten af farve stål coil produkter. I dag kommer jeg til at kende de grunde, der påvirker kvaliteten af Color Coated Steel Coil.

Produktkvaliteten af Color Coated Steel Coil bestemmes ikke kun af de grundlæggende egenskaber for pladen og industriel maling, men også af forarbejdningsteknologien og brugen af kontrolsystemet. Brug af kontrolsystemet er meget skadeligt for procesydelsen og procesydelsen for de farveovertrukne pladeprodukter. Fra behandlingsteknologianalysen skal vægten af fremstillingsstyresystemet omfatte rengøring, løsning, sprøjtning og tørring.

Color Coated Steel Coil

Color Coated Steel Coil-fremstilling bruger to coating- og to bageprocesser. For at sikre overtrækningskvaliteten af farveovertrukne produkter er det nødvendigt at udføre tidligt løsningsarbejde såsom affedtning, askefjernelse og anti-rustbehandling på pladens overflade inden belægning. Det er at sikre kvaliteten af de farvebelagte pladeprodukter i begyndelsen af malingsprocessen. Grundlæggende arbejde. Formålet med den farvecoatede stålspole er at fjerne rustinhibitoren, rust, støv osv., Der er klæbet til overfladelaget på arket og derefter udføre biologisk belægning på overfladen af det rensede ark for at fremstille en biologisk honningkam-omdannelsesfilm med en basestøtteplade. Dette forbedrer vedhæftningen mellem arket og belægningen og forbedrer rustbestandigheden af arket og ytringen af belægningen.

Color Coated Steel Coil

Kvaliteten af udførelsen bestemmer kvaliteten af sprøjtekvaliteten og kompromitterer umiddelbart det matematiske indeks for belægningens fleksibilitet og slagfasthed. Belægningsadhæsionen af Color Coated Steel Coil og farvebelagte pladeprodukter blev besluttet. Formålet med indledende belægning, fincoating og tør størkning er at påføre industriel maling på pladenens gluten og bruge opvarmningsmetoden til at fordampe det industrielle malings høje kogepunkt, således at den uorganiske belægning er tæt knyttet til arket .

Ovenstående er den faktor, der påvirker kvaliteten af Color Coated Steel Coil. En anden farve stålspole har to slags dårlig glans. Når belægningen er tørret, når den ikke den krævede glatthed eller ujævn farve, eller den er tør i belægningen. Efter et par dage eller efter påføring reduceres lysstyrken, og lyset reflekteres.