Ofte stillede spørgsmål til rengøring af formalede stålplader

- Nov 04, 2019-

Almindelige problemer ved rengøring af præmalede stålplader For at øge brugen af farveovertrukne plader er det nødvendigt at udføre rengøringsarbejde efter lang påføringstid. Lad os forstå, hvad der er specielt ved rengøring af det malede stålplade.

Spoleproducenten fortæller dig de almindelige problemer med oprydning. Når du udfører rengøringsarbejdet, opretholdes det malede stålplade i et rent og ryddeligt område. Det valgte rengøringsværktøj skal forhindre ridser og stød på brættet. I hele processen, hvis det område, hvor rengøringsvæsken skal påføres, er det ikke nødvendigt at vælge en stærk base eller et stærkt syreorganisk opløsningsmiddel for at forhindre spolen i at generere en eksoterm reaktion.

Pre Painted Steel Sheet

Vær opmærksom på at håndtere dem let, når det drejer sig om husets udsmykning, eller nogle af det formalede stålplader, der opbevarer objekterne på toppen. I henhold til det naturlige miljø, som den farveovertrukne spole er knyttet til, er det meget let at være våd og kold, hvis der er mere støv i det naturlige miljø, og det skal udføres på kort tid. Hvis det naturlige miljø er relativt forseglet, er applikationen ikke effektiv og kan frigives korrekt.

Skal det præmalede stålplade opretholdes? Svaret er et must. Jeg tror, at uanset hvilke varer eller udstyr, hvis du vil sikre dig, at alt kan bruges normalt, og det ikke skader den faktiske virkning, skal du udføre det nødvendige vedligeholdelsesarbejde. Vedligeholdelse af den farvebelagte spole kan gøre den ren. I applikationen sikrer vi, at de udestående egenskaber ikke beskadiges, så udseendet på det præmalede stålplade sikres og den faktiske virkning sikres. Lad os se på vedligeholdelsesmetoden for den farvebelagte spiralplade.

Pre Painted Steel Sheet

Det formalede stålplade skal placeres på udstyret, som f.eks. Viskelæderpuden, glidebanen, fikseringsbeslaget osv., Og stroppelåsen skal vende opad, og den skal ikke placeres på vejen eller køretøjet med det samme. Sørg for den daglige rengøring af den farveovertrukne spole, øg dens brugsperiode og forbedrer skønhedens udseende. Opbevar de farveovertrukne spoler i den tørre, naturligt ventilerede indeluf så meget som muligt for at forhindre udendørs opbevaring og opbevaring i områder, der er tilbøjelige til kondens og temperaturforskelle. Løs opbevaringsdelen af den farvebelagte spole for at udføre effektiv distribution for let adgang og minimere unødvendig bevægelse.