Galvaniserede stålplader

- Aug 15, 2019-

Gavaniserede stålplader

For det første betydningen af varmforsinket bånd

Koldformet tyndvægget stål bruges ofte i sorte materialer. Efter kold bøjning tages det i brug efter en enkel afkalkningsbehandling. Dens levetid er begrænset (som regel forekommer rust i stor skala om cirka 5 år). Den varmgalvaniserede stålbånd, som vores virksomhed har introduceret til markedet, produceres af varmvalset båndstål som underlag gennem bejdsning, koldvalsning, varmeduktion, galvanisering og andre processer. Dets produkter kan fuldt ud opfylde kravene i GB510018-2002. Standarden for "Tekniske specifikationer for koldformede tyndvægts stålkonstruktioner" kan bruges i et stort antal applikationer i byggebranchen. Det kan også bruges i industrier såsom bil, fremstilling af jernbane lokomotiver, lagerfremstilling og motorvejsbeskyttelse.


Galvanized Steel Coils


For det andet varmforsinket galvaniseringsmetode af stålbånd

1. Hydrogenreduktionsmetode Galvanisering af brintreduktionsmetode Galvanisering I 1937 lagde brintreduktionsmetoden til varmgalvanisering grundlaget for moderne kontinuerlig varmforsinkelse. Produktet med brintreduktionsproduktionsprocessen har bedre udseendeskvalitet og galvaniseret lags bindingsstyrke end opløsningsmiddelmetoden galvanisering. Reduktionsmetoden galvanisering udføres efter pickling af stålstrimlen i opvarmningsreduktionsovnen, og oxidfilmen produceret af bejdsningen reduceres med brintgas, og der dannes et svamplignende reducerende lag på overfladen af stålpladen under opvarmnings- og reduktionsprocessen, og efter indtræden i zinkpotten kan den fremstille et lag af zink-jernlegering med god tovejs bindingskraft og ensartethed, hvilket i høj grad øger zinklagets vedhæftning, hvilket også bestemmer omkostningernes høje energiforbrug galvaniseringsmetode.

2, ammoniumchloridopløsningsmetode, galvaniseret ammoniumchloridopløsningsmetode, galvanisering af opfindelsen i 1837. Produktet produceret ved metoden ammoniumchloridopløsningsmiddel har ingen varmeducerende proces på grund af metoden med ammoniumchloridopløsningsmiddel, og overfladekvaliteten af det galvaniserede lag er lidt værre end metoden med brintreduktionsmetoden. Dette bestemmer også, at energiforbruget for galvaniseringsmetoden er lavere end prisen for brintreduktionsmetoden.


Packings


For det tredje er den galvaniserede mængde af den galvaniserede stålplade generelt 180-220 g / m2, i den fugtige sydlige region kan øge galvaniseringskapaciteten til 275 g / m2 for at forbedre stålkomponenternes levetid. Levetiden for galvaniserede produkter er generelt 20-25 år.