Høj kvalitet ydeevne af Galvalume Sheets

- Jul 11, 2019-

Høj kvalitet ydeevne af Galvalume Sheets

 

Galvalume stålpladen er sammensat af aluminium-zink legering, som er dannet ved størkning af 55% aluminium, 43,4% zink og 1,6% silicium ved 600 ° C. Hele strukturen er lavet af aluminium-jern-silicium-zink, der danner en tæt fire. Elementær krystal legering. Aluminiseret galvaniseret stålplade er en ny type stålplade, der forarbejdes ved varmdæmpning af koldvalset eller varmvalset stålplade. Dets korrosionsbestandighed udskifter gradvist galvaniseret plader, der anvendes bredt over hele verden. Aluminiserede galvaniserede stålplader har normalt følgende egenskaber:

1. Overlegen korrosionsbestandighed: Korrosionsbestandigheden i galvaniserede stålplader er 6-8 gange større end almindelige galvaniserede plader, og det er normalt garanteret at ruste i 20 år.

2. Højtemperaturoxidationsbestandighed: Den galvaniserede stålplade vil ikke blive misfarvet eller deformeret, hvis den anvendes kontinuerligt i et højtemperaturmiljø på 315 ° C.

3. Høj varmereflektivitet: Varmreflektionen af galvaniseret stålplade er højere end 75%, hvilket er cirka dobbelt så meget som galvaniseret plade. Når den ikke er malet, kan den bruges som tag og panel for at opnå energibesparende effekt. Behandling er let: stempling, skæring, bøjning og anden behandling.