Hvordan fungerer farve stålspoleudstyret?

- Oct 27, 2020-

Fordi farvestålspolen har enestående produktfordele, bliver applikationsbranchen mere og mere omfattende, og udviklingen bliver hurtigere og hurtigere. Vær ikke ukendt med det. For nylig spurgte en ven mig, hvordan farveståludstyret fungerer. I dag vil jeg organisere Okay, lad&# 39 forklare det for alle og kigge.

color steel coil

For det første bevæger farvestålspolen bilens karosseri til en bestemt position, så karosseriet er omtrent parallel med kanten af ​​fabriksbygningen med et bestemt interval. Det bevægelige støtteben forlænges til den tilsvarende position under påvirkning af den vandrette oliecylinder, den lodrette oliecylinder strækker sig nedad, og den understøttende fodplade i den nedre ende af den lodrette oliecylinder er polstret på sovekabinen. Farvet stålspole kan øge kraftarealet.

For det andet strækker løftemekanismens luffecylinder sig ud, den teleskopiske arm hæver sig til en bestemt højdevinkel α, den roterende platform bevæger sig, løftemekanismen og afviklingsmekanismen roterer i overensstemmelse hermed, således at flisefremstillingsmaskinens retning er modsat den fabriksbygning og det forberedte farvestål Rullen er monteret på afviklingsanordningen. Under afviklingscylinderens handling bevæger afviklingsanordningen, der er installeret på afviklingsbeslaget, til en passende position.

Endelig roterer og aflæsser farvestålviklingsmaskinen, sætter den ene ende af farvestålpladen i tilførselsporten på flisefremstillingsmaskinen, forlænger balanceoliecylinderen, løfter den ene ende af flisefremstillingsmaskinen og sætter den på vandret plan β Oprethold en vis vinkel for at tilpasse sig hældningen på toppen af ​​planten. Forlæng den teleskopiske cylinder og stræk den teleskopiske arm for hurtigt at justere højden på flisefremstillingsmaskinen. Når du har nået den krævede højde, skal du starte flisefremstillingsmaskinen for at realisere flisepressefunktionen. Når tilførslen er afsluttet, fjernes farve stålspolen, og oliecylinderen vender tilbage til en ikke-fungerende tilstand, hvilket letter overførslen mellem forskellige dele.