Sådan rengøres det farvebelagte kort

- Jul 22, 2020-

Vi finder ud af, at hvis det farveovertrukne bord ikke opretholdes og rengøres i tide, er det let at have noget snavs på overfladen, og hvis disse snavs ikke behandles i tide, vil det ikke være let at fjerne senere, så dette problem skal løses i tide, så hvordan skal vi rengøre farven hvad med snavs på det malede bord?

color coated board

Brug først rigeligt vand til at rengøre overfladen på det farveovertrukne bord, og sørg for, at alle farvede områder fugtes med vand.

Tør af med en klud, der er gennemvædet med vaskemiddel. Vaskemidlet skal fortyndes med vand på forhånd, ellers vil det have en vis ætsende virkning.

Fortsæt med at vaske skummet og pletterne på overfladen af ​​den farveovertrukne aluminiumsplade med rent vand.

Kontroller, om overfladen ikke er ren, fortsæt i så fald med at bruge ovenstående trin til at rengøre de resterende pletter.

Brug en ren klud til at tørre det resterende vand på aluminiumspladen pænt.


Pletterne på det farveovertrukne bord kan ikke fjernes helt med rent vand. Det skal behandles med professionelle metoder. Hvis du rengør det én gang, skal du prøve igen flere gange for at minde alle om, at det er bedst at bruge koldt vand, når du rengør det, så det er lettere at rengøre.