Sådan rengøres farvebelagt bord under produktionen

- Nov 16, 2020-

Farvebelagt bord skal have en komplet rengøringsproces under behandlingen. Nøglen til rengøring og affedtning er at bruge organiske kemiske rengøringsmidler til at fuldføre funktionerne af smeltning, sæbe lager, emulsion, fugt og mekanisk udstyr, og at fjerne olie pletter og resterende partikler på overfladen af den grundlæggende stålplade. Hvad jeg ønsker at diskutere med dig i dag er, hvordan man rengør farve-belagt bord under behandlingen.

De organiske kemiske rengøringsmidler, der i øjeblikket anvendes på produktionslinjen, omfatter overfladeaktive stoffer og ferrichloridopløsninger, som begge er alkaliske vandige opløsninger. Derefter er den faktiske effekt af rengøring af farvebelagt bord relateret til koncentrationsværdien, temperatur og rengøringstid for rengøringsopløsningen. Under hele rengøringsprocessen skal koncentrationsværdien, temperaturen og rengøringstidsværdien beherskes. Hvis koncentrationen af rengøringsopløsningen er for lav, vil stålpladens overflade ikke blive rengjort, hvilket resulterer i fejl i stålpladens overflade og bringer kvaliteten af den farvebelagte stålplade i fare. For høj en koncentration vil også forårsage alvorlig korrosion af overfladen af arket, hvilket vil bringe den faktiske virkning af en belægning i fremtiden.

color coated board

Organiske kemiske rengøringsmidler har generelt overfladeaktive stoffer, og den bedste temperatur for overfladeaktive stoffer til fuldt ud at udøve deres virkninger er anderledes. Hvis temperaturen er for lav, kan oliepletterne på det farvebelagte bræt ikke fjernes helt, og mange skum vil beskadige den faktiske rengøringseffekt. Hvis temperaturen er for høj, vil overfladeaktive stoffer blive reduceret, hvilket vil reducere rengøringsvæskens evne til at fjerne olie.

Ovenstående indhold introducerer det relaterede indhold af farvebelagte bord. Redaktøren klart forklaret i detaljer, hvordan man renser det. Jeg tror, at alle skal have en dybere forståelse. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. kontakte via telefon.