Sådan kontrolleres tykkelsen på den farvebelagte stålplade

- Sep 29, 2019-

Farvecoated stålplade bruges i vid udstrækning i mange brancher på grund af deres gode udseende og avancerede teknologi. Et vigtigt trin i produktionsprocessen er belægningsprocessen, som kræver en vis kontrol over belægningens tykkelse. De sædvanlige metoder til kontrol af den farvebelagte belægning er:

Den ene er brugen af tryksensorer, den ene styres af en magnetisk skala. Vi bruger magnetbånd + tryksensorteknologi med magnetstyring mellem optagningsrullen, doseringsrullen og belægningsrullen og trykfølerens kontrol mellem belægningsrullen og strimlen. Positionsværdien mellem hver rulle og trykværdien mellem belægningsrullen og strimlen vises på betjeningspanelet.


Color Coated Steel Plate Color Coated Steel Plate


Farvecoated stålplades vigtigste funktion er dens omfattende ydeevne, dets gode vejrbestandighed og bearbejdelighed, som fuldt ud kan imødekomme de generelle krav til bygning udendørs brug. Med den kontinuerlige udvikling af teknologi har farvebelagte stålplader også introduceret en masse mønstre for at imødekomme større efterspørgsel, som kan imødekomme brugernes behov. Farvebelagte stålplader er mange typer maling til maling af farvebelagte stålplader . De ofte anvendte primere er tilgængelige i følgende typer og kan tilpasses efter kundens behov. Polyester primer: god vedhæftning til farvebelagt stålunderlag, fremragende fleksibilitet, følsom over for fugtigt miljø, kemisk resistens er ikke så god som epoxyprimer. Epoxy-grunning: god vedhæftning, vandbestandighed, alkali-resistens, kemisk resistens, er en tidlig grunning til spoler, men ikke så fleksibel som andre grunder. Polyurethan primer: Det har fordelene ved kemisk resistens, holdbarhed og fleksibilitet og er en grunning med relativt god omfattende ydeevne. Vandopløselig akrylgrunning: god vedhæftning til underlaget, god fleksibilitet, lavt organisk opløsningsmiddelindhold, lav temperatur hærdning. Den farveovertrukne stålplade-primer skal males i henhold til det anvendte miljø og et rimeligt valg.


Color Coated Steel Plate Color Coated Steel Plate


Den farveovertrukne stålplade vil være i kontakt med urenheder i luften under brug, så vi er nødt til at rengøre den regelmæssigt i lang tid. Vi bruger ofte to metoder såsom rengøring af affedtning og anvendelse af kemisk rengøringsmiddel. Den klare elueringsfedtbehandling anvender hovedsageligt opløsning, forsæbning, emulgering, befugtning, infiltration og mekanisk virkning af den industrielle kemiske rengøringsopløsning til at fjerne olieflekker og urenhedspartikler på overfladen af underlaget.


color coated steel plate color coated steel plate


På nuværende tidspunkt er den kemiske rengøringsopløsning, der anvendes i de fleste produktionslinjer, grundlæggende sammensat af et kompleksdannende middel, et overfladeaktivt middel, natriumhydroxid, kaliumhydroxid, polyfosforsyre og lignende og er en alkalisk opløsning. Virkningen af rensning af fedt afhænger hovedsageligt af koncentrationen af rengøringsopløsningen, temperaturen og rengøringen af stålstrimlen. Vær opmærksom på at kontrollere koncentrationen og temperaturen i rengøringsopløsningen under rengøringsprocessen. Hvis koncentrationen af rengøringsopløsningen er for lav, rengøres ikke overfladen af underlaget, hvilket resulterer i defekter i den efterfølgende coatingbehandling og påvirker belægningens kvalitet. Hvis koncentrationen er for høj, hører zink og aluminium i det galvaniserede lag til et amfotert metal og zink i den varme alkaliske opløsning. Overfladen af aluminiumlaget er tilbøjelig til at danne et hjertesyresalt, hvilket forårsager alvorlig korrosion og derved påvirker den efterfølgende kemiske belægningseffekt.