Sådan opbevares de farvebelagte galvaniserede stålspoler korrekt

- Sep 09, 2019-

Farvebelægning galvaniseret stålspole bruges ikke i lang tid, vi skal gøre et godt stykke arbejde med opbevaring, hvis ikke ordentligt bevaret, vil det medføre skader, hvilket resulterer i tab, så hvordan skal vi opbevare det korrekt? Hvilke forholdsregler? Se denne artikel .

1. Produkterne skal opbevares i et rent og ryddet miljø for at undgå korrosion af forskellige ætsende medier.

2. De malede plader skal opbevares i et tørt og ventileret indemiljø og undgå åben opbevaring og opbevaring på steder, der er tilbøjelige til kondens og stor temperaturforskel.

3. Opbevaringsstedet skal være fladt, fri for hårde genstande og have tilstrækkelig bæreevne.

Color coating galvanized steel coil

4, skal vandret stålspole placeres på gummipuden, pudetræet, beslaget og andre enheder, binding med låsespændet skal være op.

5. For at undgå knusningsskader udføres stabling normalt ikke, og antallet af stablelag bør være strengt begrænset, når der stables.

6, de malede plades mekaniske egenskaber og nogle coatingegenskaber, såsom blyantshårdhed, t-bøjningsværdi, påvirkningsenergiværdi kan ændre sig med forlængelse af opbevaringstid, så det anbefales, at brugerne hurtigst muligt behandler og bruger.

7. Opbevaringsstedet skal efterlade tilstrækkelig plads til brug af løfteudstyr.

8. Opbevaringsstedet for stålplader og spoler skal være rimeligt arrangeret for let adgang, og unødvendig bevægelse skal minimeres.

Jeg tror, at ovenstående introduktion også forstår de korrekte opbevaringsmetoder for den farveovertrukne plade. Dens integritet kan kun garanteres ved dens korrekte opbevaring. Ellers vil det let forårsage korrosion og påvirke den normale anvendelse i fremtiden. Håber over introduktionen disse indhold kan give alle hjælp.