Sådan lagres farvestålspole korrekt

- May 29, 2020-

Stålspole i farve har let vægt, smukt udseende og fremragende korrosionsevne og kan behandles direkte. Det skal være godt bevaret under opbevaring, transport eller brug for ikke at forårsage skade på det og påvirke dets anvendelse. Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi sparer farve stålspoler?

color steel coil

1. Opbevaringsmiljøet for farve stålspiraler skal være tørt, lyst og luftigt med god naturlig ventilation og ikke et ætsende klima. Under opbevaring skal bundenden adskilles fra fortovet ved vandtætning for at forhindre fugt.

2. Under transporten skal det være dækket med presenning for at forhindre indtrængen af ​​regn og sne. Sørg for, at oxidfilmen og malingsfilmen på overfladen af ​​profilen ikke er beskadiget. Vælg samtidig kvalificeret cement og sand. Det er strengt forbudt at opbevare med kemiske materialer og våde materialer. Når farvestålspolerne er behandlet til døre og vinduer, skal de rengøres regelmæssigt med ren klud og neutrale materialer.

3. Ved daglig transport og opbevaring skal du være opmærksom på fugtighed og et sikkert miljø for at forhindre, at de opbevares sammen med kemikalier og forårsager skade på produktet.

Hvis farvestålspolen er beskadiget under transport, vil det medføre nogle tab for producenten, og det vil også påvirke brugerens' s brug. Derfor skal vi gøre et godt stykke arbejde inden for transport for at undgå tvister.