Vigtige faktorer, der påvirker prisudviklingen for farvestålspoler

- Feb 10, 2020-

Først er farvesålspolen meget populær i dag, men nu har den set en afvigelse fra vinden. Sammen med den stabile efterbehandling af markedet for farvestålspole i nord er efterspørgslen endnu ikke målt, og prisen på stålstålspoler er ikke tilstrækkelig. Den vigtige faktor, der påvirker prisudviklingen på farve stålspiraler, er prisen på råvarer.

For det andet bruger farvestålspolen og konstruktionspladen, farvebelægningspladen til hjemmeapparatet en højere forlængelse, flytstyrke og den tilsvarende r-værdi og n-værdi. Derudover kræver det stærk vedhæftning mellem malingsfilmen og underlaget, malingen har en vis fleksibilitet, og den tilsvarende hårdhed er lav. Når de farveovertrukne stålspoler, der bruges til strømafbrydelse, er til stede, er overfladelaget ofte defekte overfladelamineringsdefekter. Denne mangel er tilfældet med bagning og curling i farvesprøjtespray efter afkøling. Krøllespændingen forårsager let deformation af det sprøjtede overfladelag, overfladelaget er ru, og den visuelle virkning af det synlige pletmønster reflekteres. Den lette pletdefekt af J vil gradvist forsvinde med forøgelsen af ​​opbevaringstiden for stålpladen, og den kan fjernes ved opvarmning. Men mere alvorlige trykpunktionsdefekter, selv ovenstående målinger kan ikke fjernes, hvilket påvirker brugerens brug.

color steel coils

For det tredje er trykpletten en mangel i produktionsprocessen. Hvis du vil finde årsagen og påvirkningsfaktorerne ved defekten, skal du stoppe inspektionen, påvirke produktionsplanen og øge produktionsomkostningerne. Derfor er det nødvendigt at simulere, duplikere og evaluere laboratoriedefekter og finde ud af årsager og faktorer, der påvirker mangler fra forskellige aspekter.

For det fjerde bruges farvede stålspiraler som råvarer. Den nationale stålmarkedspris har et vigtigt forhold. Vi tager stabilitet som hovedprisen. Indtil videre var gennemsnitsprisen på det nationale stålmarked for en uge siden prisen på stålspiraler i Jiangsu også et konstant stabilt fænomen. Handelsmængden af ​​farvestål var relativt stor, og forretningsstemningen er nu meget forsigtig. Dog vurderet ud fra den aktuelle prissituation, er de fleste bekymrede for bæredygtigheden af ​​prisen på farve stålspiraler. I den nærmeste fremtid vil stålbestanders fordøjelighed være nøglen til prisudviklingen på spoler.