Er der maling på det farvebelagte stålplade

- Jan 02, 2020-

I det følgende beskrives tilstedeværelsen eller fraværet af maling på den farvebelagte stålpladeproducent. Efter forbehandling af overfladen (affedtning, rengøring, kemisk omdannelsesbehandling) påføres belægningen i en kontinuerlig metode (rullebelægningsmetode). Ud over zinkbeskyttelse fungerer den organiske belægning på zinklaget som en dækning og isolering for at forhindre stålpladen i at ruste og har en længere levetid end det galvaniserede stål. Ifølge rapporter er levetiden for den belagte stålplade 50% længere end den for galvaniserede stål.

color coated steel sheet

Der er maling på den farveovertrukne stålplade, det vil sige, farvefarven på malingen er normal, men farvefaden har en frist. Hvis farven falmer om to eller tre år, beviser det, at kvaliteten af farvestålspolen også er dårlig nok. Virksomheder ønsker bestemt ikke, at deres fabrikker skal være helt forskellige om to eller tre år.

I forskellige regioner og forskellige placeringer vil levetiden for farveovertrukket stålplade med den samme zinkbelægningsmængde, den samme belægning og den samme belægningstykkelse imidlertid meget variere. F.eks. I industriområder eller kystområder, på grund af virkningerne af svovldioxidgas eller salt i luften, accelereres korrosionshastigheden, og levetiden påvirkes. I regntiden fugtes belægningen i regnvand i lang tid, og produktet bages og afkøles. Galvaniseret båndstål (galvaniseret og varmdyppet galvaniseret) bruges som underlag. Fremgangsmåden er at belægge et eller flere lag flydende maling, og pladen opnået efter bagning og afkøling er en belagt stålplade. Da belægningen kan komme i forskellige farver.

color coated steel sheet

Da den farveovertrukne stålplade strengt kontrollerer de forskellige processer i fremstillingsprocessen, sikrer den en ensartet kvalitet med hensyn til udseende, holdbarhed og procesydelse. De farveovertrukne plader produceret i batch er billige. Sammenlignet med pletteringsopløsningen af færdige produkter har væskeindholdet i arkitektoniske belægninger et højt vandindhold, organiske kemiske arkitektoniske belægninger har lav slid og er økonomisk økonomiske. Anvendelsen af farveovertrukne plader kan i høj grad forenkle fremstillingsprocessen, og luftforurening forårsaget af maling og bagning kan ikke løses ved organisk kemi. De ofte anvendte typer arkitektoniske belægninger er epoxyfarveovertrukket galvaniseret plade, polyester, silikonemodificeret materiale polyester, polyvinylidenfluorid, polyurethanmateriale osv.