Hold den farvebelagte stålplade ren

- Mar 26, 2020-

Den farvebelagte stålplade udsættes for urenheder i luften under brug, og den skal rengøres over tid. Vi bruger ofte to metoder til affedtning og kemiske vaskemidler. Rengøringen og affedtningen anvender hovedsageligt industrielle kemiske rengøringsopløsninger til at opløse, forsæde, emulgere, fugtige, blødgøre og fjerne mekanisk overfladen af ​​basisolien og fremmede partikler.

På nuværende tidspunkt er den kemiske rengøringsvæske, der anvendes i produktionslinien, hovedsageligt sammensat af kompleksdannende stoffer, overfladeaktive stoffer, natriumhydroxid, kaliumhydroxid, polyfosfat og lignende. Rensningens affedtende virkning afhænger hovedsageligt af koncentrationen af ​​strimmelrensetiden. Koncentrationen og temperaturen af ​​rengøringsopløsningen skal håndteres omhyggeligt under rengøringsprocessen.

Hvis koncentrationen af ​​rengøringsopløsningen er for lav, kan olien på overfladen af ​​det farveovertrukne plade ikke rengøres, og den efterfølgende coatingbehandling er defekt, hvilket har en for stor indflydelse på belægningskvaliteten. Tilstedeværelsen af ​​zink- og aluminiumlag udgør kun syre og danner svær korrosion

Color Coated Steel Plate

Organiske kemiske vaskemidler leveres generelt med overfladeaktive stoffer, og forskellige overfladeaktive stoffer giver fuldt ud spil til de bedste temperaturforskelle. Temperaturen er for høj, pålideligheden af ​​det overfladeaktive middel reduceres, temperaturen på affedtningen er for lav, forsæbningsreaktionshastigheden kan ikke fjerne olien fuldstændigt, og et stort antal skum er farlige for rengøring.

Derudover fremskynder den høje temperatur på rengøringsopløsningen korrosionen af ​​zink-aluminiumlaget. Ovenstående er de rengøringsmetoder, der ofte anvendes af farvebelægningsproducenter. Kun når vi overholder rengøringen af ​​farvebelægningsplader under anvendelse, kan vi forsinke brugen af ​​farvebelægningsplader, og den normale brug af produkter kan forbedre produktionseffektiviteten!