Hold den farvebelagte stålplade ren

- Apr 03, 2020-

Farvebelagt stålplade udsættes for urenheder i luften under brug, og den skal rengøres, når tiden går. Vi bruger ofte to metoder til affedtning og kemiske vaskemidler. Rengøringen og affedtningen anvender hovedsageligt industrielle kemiske rengøringsopløsninger til at opløse, forsæde, emulgere, fugtige, blødgøre og fjerne mekanisk overfladen af ​​basisolien og fremmede partikler.

På nuværende tidspunkt er den kemiske rensevæske, der bruges i produktionslinien for Color Coated Steel Plate, hovedsageligt sammensat af kompleksdannende middel, overfladeaktivt middel, natriumhydroxid, kaliumhydroxid, polyphosphat og så videre. Rensningens affedtende virkning afhænger hovedsageligt af koncentrationen af ​​strimmelrensetiden. Koncentrationen og temperaturen af ​​rengøringsopløsningen skal håndteres omhyggeligt under rengøringsprocessen.

color coated steel plate


Hvis koncentrationen af ​​rengøringsopløsningen er for lav, kan olien på overfladen af ​​den farvebelagte stålplade ikke rengøres, den efterfølgende coatingbehandling er defekt, og påvirkningen på belægningskvaliteten er for stor. Zink og aluminium i den galvaniserede plade er amfotere metaller, varme alkaliske opløsninger Tilstedeværelsen af ​​zink og aluminiumlag udgør kun syre, hvilket danner svær korrosion

Organiske kemiske vaskemidler leveres generelt med overfladeaktive stoffer, og forskellige overfladeaktive stoffer giver fuldt ud spil til de bedste temperaturforskelle. Temperaturen er for høj, pålideligheden af ​​det overfladeaktive middel reduceres, temperaturen på affedtningen er for lav, forsæbningsreaktionshastigheden kan ikke fjerne olien fuldstændigt, og et stort antal skum er farlige for rengøring.

Derudover fremskynder den høje temperatur på rengøringsopløsningen korrosionen af ​​zink-aluminiumlaget. Ovenstående er de rengøringsmetoder, der ofte anvendes af farvebelægningsproducenter. Kun når vi overholder rengøringen af ​​farvebelægningsplader, der er i brug, kan vi forsinke brugen af ​​Color Coated Steel Plate, og normal brug af produkter kan forbedre produktionseffektiviteten!