Metode til dannelse af spangle af galvaniseret stålplade

- Oct 09, 2019-

Metode til dannelse af spangle af galvaniseret stålplade Zinklaget på den galvaniserede stålplade vil danne et kornudseende på overfladen efter afkøling, der kaldes spangle. Der er mange måder at danne spangle på. I dag bringer vi dig hovedsageligt til at forstå følgende. Vandsprøjtemetode: Når den rene zinkvæske på overfladen af det galvaniserede trykfarvecoatede kort ikke er størknet, sprøjtes vandtåge (vand og damp eller en blanding af vand og luft) for at forårsage en krystalkerne. Den usoliderede zinkvæske bruges som udgangspunkt for at diffundere udad for at danne en zinkblomst.


Galvanized Steel Plate Galvanized Steel Plate Galvanized Steel Plate


Overfladeblasegasmetode: Når det rene zinklag på overfladen af den galvaniserede stålplade   skal størknes, hvis dampstrømmen eller svovldioxidgasstrømmen passerer gennem dens overflade, kan zinkblomsterkrystallen vokses jævnt, og et større mønster kan opnås. Denne metode danner også en tæt oxidfilm og forbedrer korrosionsbestandigheden af det galvaniserede lag.

 

Trådnetmetode: Denne metode kan kun bruges på tynd galvaniseret stålplade   , der bruger magnetvalser til at bringe trådnet i kontakt med overfladen af zinklaget til dette formål. Da trådnetets kontaktpunkt først afkøles, dannes de faste partikler i det færdige produkt først til at blive krystalkernen, og den resterende ikke-størknet zinkvæske, dvs. krystalkernen begynder at krystallisere og ekspanderes til dannelse af zinkblomster .


 Galvanized Steel Plate  Galvanized Steel Plate  Galvanized Steel Plate


Produktionen af spangle er relateret til kvaliteten af det færdige produkt. Hvis det er nødvendigt at fremstille en stor zinkblomst på den galvaniserede stålplade , er det også nødvendigt at overveje omfattende faktorer. Ovenstående indhold er kun til reference. Hvis du har mere detaljerede oplysninger om produktet, er du velkommen til at kontakte os.