Fremragende ydelse af Color Steel Coil

- May 25, 2020-

De almindeligt anvendte farve stålspiraler er varmgalvaniseret og varmt dybt aluminiumzink. Det kan' det kan ikke adskilles i udseende og kan kun ses på det ydre emballagelogo på farverullen. Basepladen i den farvede stålspole er varmgalvaniseret, råmaterialet fra den varmgalvaniserede er koldvalset plade, og det koldvalsede ark er belagt med et lag af zink på det. Nu er galvanisering generelt varmgalvanisering, og der er meget lidt galvanisering, så farvede stålspiraler er koldvalsede plader.

Farve stålspiraler er hovedstrømmen inden for konstruktionsområdet. Produktet har en række fremragende egenskaber. Dets høje styrke kan bruges som en loftplade-konstruktionsplade. Det har tryk- og bøjemodstand, rig farve og har en række forskellige farver for at imødekomme forskellige krav fra brugerne. . I form af kontinuerlig udvikling af forskellige industrier øges brugerne af farvebelægning også, men med den fortsatte stigning fra producenterne.

color steel coils

På nuværende tidspunkt er der mange farver på maling på markedet, og mange brugere kan ikke træffe gode valg. Produktionsprocessen er at rulle den hårde spole i en zinkpotte og plade overfladen med metalzink. Produktionsprocessen ved varmgalvanisering kan sikre vedhæftning af metalzink på stålpladenes overflade. Zinklaget kan give fremragende korrosionsbestandighed og forlænge produktets levetid.

Farvestålspiraler er vidt brugt til konstruktion af elektriske apparater til konstruktion af husholdningsapparater, køretøjer og skibe osv. I de senere år er brugen af ​​eksport for at sikre øget fortjeneste blevet en tendens for kinesiske stålvirksomheder. Kinas' s overkapacitet, en alvorlig ubalance mellem udbud og efterspørgsel, spidsforebyggelse og dalfyldning, stålpriserne er faldet kraftigt i en æra med lav fortjeneste, men stålpriserne på det internationale marked er faldet mindre, så tilbud har fordele."