Bred vifte af anvendelser til galvanisering

- Feb 07, 2019-

egenskab

Aluminiseret galvaniseret stål har mange gode egenskaber: stærk korrosionsbestandighed, hvilket er 3 gange så stort som galvaniseret plade; Overfladen har en smuk zinkblomst, som kan bruges som et udvendigt bord i bygningen.


Korrosionsbestandighed

Korrosionsbestandigheden af "aluminiumbelagt stålspole" skyldes primært beskyttelsesfunktionen af aluminium og aluminium. Når zinket bæres, danner aluminiumet et lag af tæt aluminiumoxid, der forhindrer det korrosionsbestandige materiale i at korrodere interiøret yderligere.


Varme modstand

Aluminium-zinklegeringen stålplade har god varmebestandighed og kan modstå en høj temperatur på mere end 300 grader Celsius. Det ligner den højtemperaturoxiderende modstand af det aluminiumbelagte stålplade og anvendes ofte.


Skorstensrør, ovne, belysningsapparater og fluorescerende nuancer.


Varme reflekterende

Aluminiserede galvaniserede stålplader har en høj varmereflektivitet, hvilket er dobbelt så meget som galvaniserede stålplader, der ofte anvendes som isoleringsmaterialer.


Økonomisk

Da tætheden på 55% af AL-Zn er mindre end Znets densitet, er det aluminiumsinkalaterede stålplade større end arealet af det forgyldte stålplade med 3% eller mere i tilfælde af, at vægten er den samme som det forgyldte lag.


brug

Bygninger: tag, vægge, garager, lydisolerede vægge, rør og modulære huse mv.


Automobiles: lyddæmper, udstødningsrør, viskerbøjle, brændstoftank, lastbilskasse mv.


Husholdningsapparater: køleskab bagbord, gaskomfur, klimaanlæg, elektronisk mikrobølgeovn, LCD-ramme, CRT-eksplosionssikkert tape, LED-baggrundsbelysning, elskab osv.


Landbrug: grisehuse, kyllinghuse, granaries, drivhusrør mv.


Andet: Varmeisoleringsdæksel, varmeveksler, tørretumbler, varmere mv.


Forholdsregler ved brug

Opbevaring: Opbevares i et lager mv. Hold det tørt og ventileret, og lad det ikke være i et surt klima i lang tid. Det er nødvendigt at forhindre regn under udendørs opbevaring og undgå oxidationspunkter forårsaget af kondens.


Transport: For at undgå ekstern påvirkning skal SKID bruges til at understøtte stålspoler på transportværktøjerne, reducere stabling og forhindre regn.


Bearbejdning: Når COILCENTER forskydes, skal den samme smøreolie som aluminiumplade være påkrævet. Ved boring eller skæring af galvaniserede stålplader er det nødvendigt at fjerne spredte jernindføringer i tide.


Galvaniseret stålplade bruges almindeligvis til efterbehandling

TØR

OLIE

chromat

AFP / Galva ren

Ikke-Gr, Gr-fri