Forholdsregler ved brug af galvaniseret stålspole

- Sep 10, 2019-

Almindelige problemer med anvendelse af galvaniseret stålspole:

Hvis der finder sted vandvandning under opbevaring, lastning, losning og håndtering, vil det forårsage korrosion. Vær særlig opmærksom på belastning, losning, håndtering, fugtighed og kondensation i regnfulde dage. Derudover opbevares høj miljøfugtighed, syre og alkalisk natur ikke til opbevaring, skal du opbevare i tørt, rent rum. Hvis anvendelsen af opløsningsmiddel skrubbe tyk ståloverflade, vil gøre overfladen fosfaterende behandling belægning slid eller væk, skal du være nok særlig opmærksom. Hvis vedhæftningen af fedt og andre beskidte ting, vil bringe egenskaberne i fare, skal du være nok særlig opmærksom. Hvis produktionen er meget forarbejdet, zinklaget bliver ødelagt. Sørg for inden påføring. Med tiden går den tykke stålplade med en reduktion af produktionsbehandlingsegenskaben, deformeringen af trækskiven og så videre tilstand, for at undgå sådanne sager, foreslås at anvendes så hurtigt som muligt.

Galvanized Steel Coil

I henhold til fremstillingen og produktionen kan behandlingsmetoder opdeles i følgende: varmforsinket tyk stålplade. Den koldvalsede stålplade infiltreres i det smeltede zinkbad for at klæbe overfladelaget til et lag af zink koldvalset stålplade. På dette trin er nøglevalget kontinuerlig varmgalvaniseringsproces, som er at kontinuerligt neddybe den tykke stålplade i en forzinket pletteringstank til dannelse af en galvaniseret plade; finkornet galvaniseret ark. Disse tykke stålplader fremstilles ved varmdypemetode, men efter udtagning opvarmes de straks til 600 ° C for at omdanne dem til zink- og jernaluminiumlegeringsplastfilm. Disse galvaniserede stålspirler har fremragende vedhæftning og svejsbarhed af arkitektoniske belægninger; elektrogalvaniserede lag.

Galvanized Steel Coil

Produktionen af en sådan galvaniseret stålspole har fremragende procesegenskaber. Overtrækket er imidlertid tynd, og korrosionsbestandigheden er ikke sammenlignelig med varmforsinket stålplader; enkeltsidet plettering og tosidet galvaniserede plader. Ensidet galvaniseret ark, som er et produkt, der kun er varmforsinket på den ene side. Med hensyn til elektrisk svejsning, sprøjtning, rustforebyggelse, produktionsforarbejdning osv. Har den stærkere tilpasningsevne end galvaniserede stålplader på begge sider. For at slippe af med manglerne ved en- og dobbeltsidet ubelagt zink er der en galvaniseret stålplade belagt med et tyndt lag zink på den anden side, det vil sige en tosidet galvaniseret stålplade; en aluminiumslegering og en sammensat galvaniseret plade. Dette er en tyk stålplade lavet af zink og andre metalmaterialer såsom aluminium, bly, zink osv., Som er lavet af aluminiumslegering eller sammensat type. Disse tykke stålplader har ekstraordinære rustbestandige egenskaber og fremragende sprayegenskaber.