Specifikation og udseende af SGLC varmforsinket galvaniseret aluminiumplade

- Sep 20, 2019-

SGLC varmforsinket aluminiumplade er også en slags galvaniseret plade, galvaniseret plade. En galvaniseret plade er en stålplade, hvis overflade er belagt med et lag af zink. Zinkbelægning er en økonomisk og effektiv metode til konservering af korrosion, der ofte bruges. Cirka halvdelen af verdens zinkproduktion anvendes i denne proces. Galvaniserede stålplader bruges til at forhindre korrosion af stålpladeoverfladen og forlænge dens levetid. Overfladen på stålpladen er belagt med et lag metallisk zink. Denne zinkbelagte stålplade kaldes galvaniseret plade.


Hot-dip Galvanized Aluminum sheet

Klassifikation

I henhold til produktions- og forarbejdningsmetoder kan opdeles i følgende kategorier: 1.hot dyppet galvaniseret stål. Stålpladen nedsænkes i et smeltet zinkbad for at klæbe en zinkbelagt stålplade til overfladen. I øjeblikket produceres det hovedsageligt ved en kontinuerlig galvaniseringsproces, det vil sige, at en spiralformet stålplade kontinuerligt nedsænkes i en forzinket pletteringstank til dannelse af en galvaniseret stålplade; og der anvendes en legeret galvaniseret stålplade. Denne stålplade fremstilles også ved varm dukkert, men umiddelbart efter, at den er udtømt, opvarmes den til ca. 500 ° C for at danne en legeringsbelægning af zink og jern. Dette galvaniserede lag har god vedhæftning og svejsbarhed af overtrækket; 3.elektrogalvaniseret stålplade. Produktionen af en sådan galvaniseret stålplade ved elektroplettering har god bearbejdelighed. Overtrækket er imidlertid tyndere, og korrosionsbestandigheden er ikke så god som den for varmgalvaniseret plade; 4. enkeltsidet plettering og dobbeltsidet differentielt galvaniseret stål. Ensidig galvaniseret stål, det vil sige et produkt, der kun er galvaniseret på den ene side. Det har bedre tilpasningsevne end dobbeltsidet galvaniseret ark ved svejsning, maling, anti-rustbehandling og -behandling. For at overvinde manglerne ved ubelagt zink på den ene side er der et galvaniseret ark belagt med et tyndt lag zink på den anden side, det vil sige et dobbeltsidet, galvaniseret ark; 5.legeret, sammensat galvaniseret stålplade. Det er lavet af zink og andre metaller såsom bly, zinklegering eller endda kompositbelagt stål. Denne stålplade har fremragende rustbestandighed og gode belægningsegenskaber. Ud over de ovennævnte fem typer er der også farvede galvaniserede stålplader, trykte galvaniserede stålplader og polyvinylchloridlaminerede galvaniserede stålplader.


Hot-dip Galvanized Aluminum sheet


Specifikation


Den relevante varmforsinkede galvaniserede aluminiumsarkstandard viser den anbefalede standardtykkelse, længde og bredde af galvaniseret plade og det tilladte afvigelse. Tykkelsesafvigelsen er generelt 0,05 mm, længden og breddeafvigelsen er generelt 5 mm, og pladens tykkelse er generelt mellem 0,4 mm og 3,2 mm


Hot-dip Galvanized Aluminum sheet

Udseende


Hot-dip Galvanized Aluminum sheet Hot-dip Galvanized Aluminum sheet


(1) Overfladetilstand: Det galvaniserede ark har forskellige overfladebehandlingsbetingelser på grund af forskellige behandlingsmetoder i overtræksprocessen, såsom almindelig zinkblomst, fin zinkblomst, flad zinkblomst, zinkfri blomst og fosfaterende overflade. Tyske standarder specificerer også overfladeniveauer. (2) Det galvaniserede lag skal have et godt udseende og må ikke have nogen skadelige defekter, såsom ingen plettering, huller, revner og afskum, overdreven belægningstykkelse, ridser, kromsyrepletter, hvid rust osv. Udenlandske standarder er ikke særlig klare om de specifikke udseende defekter. Nogle specifikke defekter skal anføres på kontrakten ved bestilling.