Den daglige vedligeholdelsesmetode for farvebelagt stålplade

- May 09, 2020-

Selvom forskellige organiske belægninger af farvecoated stålplade kan give forskellige grader af beskyttelse af pladen, betyder det ikke, at denne plade ikke behøver at opretholdes. Vedligeholdelse er den grundlæggende foranstaltning for at forlænge levetiden for Color Coated Steel Sheet. Hvis pleje og vedligeholdelse overses, er det vanskeligt for Color Coated Steel Sheet at sikre, at det kan nå standard levetidgrænsen. Der er mange venner, der stadig ikke' t forstår vedligeholdelsesmetoden. Lad' s se på følgende indhold:

Color Coated Steel Sheet

Farvecoated stålplade har en længere levetid end almindelige malingspaneler i mange år, men de skal stadig rengøres. I tilfælde af automatisk rengøring af regnvand, såsom tagdækning, kræves ingen vedligeholdelse. Efter rengøring kan den akkumulerede korrosion fjernes for at bevare udseendet af den umalte bygning. Behov for at rengøre er beslag, hængende sidepaneler, dørpaneler til lageret, hængende baggrundsgrav osv.

Den daglige vedligeholdelse af Color Coated Steel Sheet inkluderer rengøring og reparation

Color Coated Steel Sheet cleaning skal altid udføres, især i havet og industrielt støv er alvorligt. Generelt kan det vaskes med vand. Kvaliteten og vedhæftningen af ​​Color Coated Steel Sheet-reparationsbelægningen skal være værre end den originale belægning, så reparation skal kun overvejes, når der opstår små skader under behandling og installation. Rengør snavs på det reparerede sted før reparation. Brug en reparationspen til at udføre reparationer.

Alle brugere udfører vedligeholdelse af farvebelagt stålplade efter ovenstående metode. Regelmæssigt vedligeholdelsesarbejde kan ikke kun opretholde korrosionsbestandigheden af ​​det farveovertrukne ark, men også hjælpe med at bevare dets udseende.