Den vigtigste underlagstype af farvecoated plade

- May 08, 2020-

Farvecoated plade kaldes også farve stålplade. Farvebelagt stålplade bruger koldvalset stålplade og galvaniseret stålplade. Følgende er de typer underlag, der er introduceret af farvecoatede pladeproducenter.

Den farveovertrukne tykke stålplade lavet af koldvalset stålplade har et lyst udseende og har egenskaberne ved produktion og forarbejdning af koldvalset stålplade. Derfor bruges disse produkter kun som ikke-specificerede midlertidige beskyttelsesforanstaltninger og råvarer i rummet.

color coated plate

Den organiske belægning af varmgalvaniseret stålplade er varmgalvaniseret farvebelagt plade. Ud over at beskytte zink har de overfladiske organiske kemiske arkitektoniske belægninger også beskyttelses- og rustforebyggende virkninger, og levetiden er længere end ved varmgalvaniserede arkitektoniske belægninger. Zinkindholdet i varmforsinket plade er {{2}} g / m 2 (to sider) og 275 g / m 2.

Varmt dybt aluminium-zinkmaling kan også vælges efter behovene på sprøjtede bundplader i stål (55% ai-zn og 5% ai-zn).

Den elektrogalvaniserede plade anvendes som underlag, og det organiske galvaniserede produkt er det galvaniserede lag. Da det galvaniserede lag er tyndt, er zinkindholdet normalt 20 / 20 g / m 2, hvilket ikke er egnet til udendørs vægge og tag. På grund af dets smukke udseende og fremragende behandlingsydelse kan det imidlertid bruges i husholdningsapparater, akustik, stålmøbler og interiør.