Brug af Galvalume

- Jul 18, 2019-

Brug af Galvalume

De originale koldvalsede og galvalume plader er gradvist erstattet af aluminium-zink. Så hvad er anvendelserne af galvaniseret aluminium, som ikke er tilgængelige i koldvalsede og galvaniserede plader, og skal påføres med aluminiumzink. Hvad med problemet?

Brug af galvaniseret zink: i konstruktion: kan bruges til tag, vægge, garager, lydisolerede vægge, rør og modulære huse. I bilindustrien: kan bruges til lyddæmper, udstødningsrør, viskerbeslag, brændstoftank, lastbilkasse. Hvidevarer: kan bruges i køleskab bagpanel, gaskomfur, klimaanlæg, elektronisk mikrobølgeovn, LCD ramme, CRT eksplosionssikkert tape, LED baggrundsbelysning, elektrisk kabinet osv.

AZ150s galvalumkorrosionsbestandighed ved stuetemperatur er 2-5 gange den for 275 g galvaniseret, og med hensyn til pris, med populariteten af galvanisering, reduceres produktionsomkostningerne, og prisen på AZ150 galvaniseres Det har generelt været lavere end prisen på 275 gram galvaniseret. Så det kan siges, at: aluminium-zink er en erstatning for højzinkforzinkning, som langsomt vil erstatte og fjerne højzinkforzinket. Dette er en af dem. For det andet kan aluminium-zinkbelægning bruges i lang tid ved en høj temperatur på 315 grader uden oxidation. Den galvaniserede plades høje temperaturmodstand kan kun nå mere end 100 grader, og den tid, der kan overholdes, er meget kort. Efter lang tid oxideres det galvaniserede zinklag, så galvaniseringen mister beskyttelsesegenskaben, dvs. korrosionsbestandigheden. Faldt markant.

Brugen af galvaniseret zink er blevet anerkendt af mange mennesker i branchen, så de handlende, der foretrækker galvaniseret aluminium, øges også.