Hvilke faktorer påvirker ydelsen af ​​farveovertrukne pladesubstrat

- Mar 23, 2020-

Den farveovertrukne plade er en galvaniseret plade. Materialets fælles mekaniske egenskaber er træk, slag og hårdhed. For forskellige applikationer er de ting, der skal testes, forskellige. Generelt er den farveovertrukne plade til bygning af konvolutter Kun trækprøven udføres, og de testede emner er trækstyrke, flydestyrke og forlængelse. Når spændingen overskrider den elastiske grænse, øges deformationen hurtigt, når underlaget strækkes. Når spændingen når udbyttepunktet, stiger plaststammen kraftigt, og kurven viser et waveletplateau, der kaldes udbyttet. De store og minimale spændinger på dette trin kaldes henholdsvis det øvre og det nedre udbytte. Da værdien af ​​det nedadgående bøjningspunkt er relativt stabilt, kaldes det udbyttepunktet eller flydestyrken som en indikator for materialemodstanden.

color coated plate

Trækstyrken (Rm eller Ts) kaldes også styrkegrænsen, der henviser til den maksimale spændingsværdi, som materialet gennemgår inden brud. Når underlaget giver en vis grad, øges modstandens deformationsevne igen på grund af omlægningen af ​​de indre korn. På dette tidspunkt udvikler deformationen sig hurtigt, men inden stresset når det maksimale, kan det kun stige med stigningen i stress. Derefter blev underlagets evne til at modstå deformation væsentligt reduceret, og stor plastisk deformation forekom på det svageste sted. Her blev prøveens tværsnit hurtigt reduceret, og nakkefænomenet forekom, indtil den blev ødelagt. Den maksimale spænding inden trækbrud på et underlag kaldes styrkegrænsen eller trækstyrken.

Color Coated Plate

Forholdet mellem den totale forlængelse efter substratmaterialet strækkes til den oprindelige stigningslængde. Hovedprincippet for Rockwell-hårdhed og overflade Rockwell-hårdhedstest er at bruge den indledende testkraft til at trykke på indersiden på overfladen af ​​prøven og derefter bruge den samlede testkraft til at trykke på indenteret på overfladen af ​​prøven. Efter den foreskrevne holdetid, , Frigør hovedtestkraften, og beregne hårdhedsværdien ved at øge den målte restinddybningsdybde. Gælder for bestemmelse af hårdheden af ​​det koldvalsede ark, varmforsinket plade, galvaniseret plade, tinpladeret skifer og overfladeberg I overensstemmelse med stålpladens tykkelse måler den tynde stålplade generelt nøjagtigt overfladestyrken, og den tykkere stålplade måler nøjagtigt Rockwell-hårdheden.