Hvad skal man være opmærksom på under installationen af ​​en farveovertrukket plade

- Jun 18, 2020-

Toppen af ​​purlinen, der bruges til at understøtte det malede bræt, skal være i samme plan. Placeringen af ​​purlin kan justeres i henhold til det faktiske behov for at tappe eller slappe af. Justér ikke hældningen og placeringen af ​​taget under det faste beslag for verbalt angreb. Korrekt konfiguration af det farveovertrukne kort kan sikre effektiv bøjning. Omvendt, hvis de farveovertrukne plader ikke er korrekt justeret, når de er anbragt, vil krumningen af ​​de farveovertrukne plader blive påvirket, især nær midten af ​​understøtningen.

color coated board

For at forhindre, at farveovertrækspladen bliver blæserformet, sammenbrud og uforenelig med tagets nederste kant på grund af konstruktionsfejl, skal du altid kontrollere, om farveovertrækspladen er korrekt, når du installerer på farveovertrækspladen, og mål altid fra toppen og bunden af ​​farveovertrækspladen Uanset om afstanden mellem begge enderes kanter og rennen er ens for at undgå, om farveovertrækspladen er skråtstillet.

Fjern metalfragmenter som f.eks. Vandstænger, nitterstænger, fastgørelsesmidler, der er tilbage på taget efter installationen. Disse metalfragmenter vil forårsage korrosion af det farveovertrukne ark.