Hvorfor har det farvecoatede ark farveforskel

- May 12, 2020-

Med samfundsudviklingen er det farveovertrukne ark vidt brugt, såsom køleskabe, frysere, vaskemaskinsskaller osv., Der er anvendelser af farveovertrukket ark, men ethvert produkt vil have problemer under brug, ligesom hvad vi går at tale om i dag Problemet med kromatisk afvigelse opstår ved sprøjtning af farveovertrukket ark. For at løse denne form for problem, skal vi først vide årsagen til den kromatiske afvigelse?

1. Kemisk belægningsbehandling: Forkert kemisk belægningsproces resulterer i en overdreven tyk kemisk belægningsfilm, utilstrækkelig temperatur på pladen efter tørring eller beskadigelse af rullelegemet på belægningsvalsen. Efter tørring dannes gule pletter, hvilket forårsager farvecoatede ark farveforskel, især Den lyse farve er indlysende.

colour coated sheet

2. Maling: På grund af ujævn blanding af malingen eller en stor forskel i malingens viskositet i forskellige tønder, strækker malingen sig fra siden af ​​fødeporten til retningen af ​​returporten i bakken, og der vises et farveforskellebånd . Endvidere skal du ændre farven på malingen, især den med en stor farvekontrast, fordi det farveovertrukne ark ikke rengøres ordentligt, og farveforskellen er forårsaget af forurening.

3. Forskellen i størrelse på zinkblomsten på underlaget danner mange små grober i forskellige størrelser ved korngrænsen, hvilket påvirker farveforskellen på det farvebelagte ark, især for lyse farver. Det er bedst at bruge ikke-zinkblomster eller lille zinkblomsterunderlag.