Fordel ved Galvalume Steel Coils

- Mar 12, 2020-

Galvalume stålspiraler / pladernes overfladebehandling har en karakteristisk glat, flad og lys stjerne blomster, hvid grundfarve er sølv. Speciel coating struktur har fremragende korrosionsbestandighed. Normal levetid op galvaniseret zinkplade 25A, har god varmemodstand, kan bruges i et højtemperaturmiljø på 315 ℃; god vedhæftning mellem Alu-zinkbelægningen og filmen, god forarbejdningsydelse, kan bruges til stampning, skæring af skæring, svejsning eller lignende.

Sammensætningen af ​​denne belægning består af 55% aluminium, 43,4% zink og 3% andre sporstoffer. Produktionsprocessen for galvalumstålplade ligner processen for galvaniseret stålplade og aluminiumsplade. Dette er en kontinuerlig smeltebelægningsproces. Når begge sider udsættes for det samme miljø, er korrosionsbestandigheden af ​​aluminiumiseret zinkbelagt stål bedre end galvaniseret stål med samme tykkelse. Alumineret zinkbelagt stålplade har ikke kun god korrosionsbestandighed, men har også fremragende vedhæftning og fleksibilitet.

Advantage Of Galvalume Steel Coils

Fordel ved Galvalume Steel Coils:

Galvalume stål har en høj termisk reflektivitet, som er dobbelt så stor som for galvaniseret stål. Det bruges ofte som et termisk isoleringsmateriale.

Korrosionsbestandigheden af ​​aluminiumiseret zinkspole skyldes hovedsageligt den beskyttende funktion af aluminium og aluminium. Når zink slides, danner aluminium et tæt lag aluminiumoxid, hvilket forhindrer yderligere korrosion af de interne korrosionsbestandige materialer.

Da densiteten på 55% aluminium er mindre end zink, er arealet af det aluminiserede zinkstålplade større end arealet af det galvaniserede stålplade med mere end 3% under den samme vægt og tykkelse af det aluminiserede zinklag. Fremragende vedhæftning mellem stålpladen og Alu-zinkbelægningen, det kan males uden forbehandling og forvitring. Galvalumstålpladen har en smuk sølvhvid overflade.