udføres af levetiden for PPGI Advantage Classification

- Apr 09, 2020-

På markedet er der mange producenter af farvebelagte stålspoler. Formalede stålspoler model og ydeevne varierer mellem producenterne i. Så hvordan man kan gøre bedre brug af malet stål spoler?

Jianhui Steel vil analysere med dig.

1.It er fastgjort på bolten hovedet af formalede coil, vandtæt materiale generelt forseglet for at forhindre vandvask til rust.

2.People nødt til at kontrollere begge sider af den farvebelagte stål spole for at forhindre maling stripning. Hvis malingen falder af, folk har brug for at finde årsagen og løsning i tide. Først når problemet er løst, kan processen fortsætte.

3.People nødt til at vælge den farve belagt stål spole i henhold til design krav. Da forskellige farver kan påvirke æstetikken, skal folk vælge farvebelagte stålspoler af samme producent og batchnummer til det samme projekt.

4.Da farvestålpladens ydeevne er blevet fremtot ved 7 °C.

5.Quality problemer, mekaniske skader og industriel støvforurening kan ruste farven stålspoler. Hvis spolen farve belægning af rust, bliver vi nødt til at blive renset for rust, maling spray og knalde den samme farve.

Carried Out By The Service Life Of PPGI Advantage Classification