Detaljer om varmforzinket galvaniseret stål

- Nov 01, 2019-

Detaljer om varmforzinket galvaniseret stål

1 / Varmforsinkelse er et af de mest effektive midler til at forsinke miljøkorrosion af stålmaterialer. Det er at nedsænke de rensede og aktiverede stålprodukter i smeltet zinkvæske gennem reaktion og diffusion mellem jern og zink i stålprodukter. Overfladen er belagt med et zinklegeringsplader med god vedhæftning.

2 / Sammenlignet med andre metalbeskyttelsesmetoder, kombinerer varmgalvaniseringsprocessen den fysiske barriere for belægningen med beskyttelsen af den elektrokemiske beskyttelse, belægningsstyrken for belægningen til underlaget, kompaktiteten af belægningen, holdbarhed, vedligeholdelsesfri og økonomisk. Seksualitet og dets tilpasningsevne til produktets form og størrelse har enestående fordele.

3 / På nuværende tidspunkt inkluderer varmgalvaniserede stålprodukter hovedsageligt stålplader, stålbånd, ståltråde, stålrør osv., Hvoraf varmgalvaniserede stålplader tegner sig for den største andel. I lang tid er den varme forzinkningsproces blevet foretrukket af mennesker på grund af dens lave omkostningsbelægning, fremragende beskyttelsesegenskaber og smukke udseende. Det er vidt brugt i biler, byggeri, husholdningsapparater, kemikalier, maskiner, olie, metallurgi, let industri. , transport, elektricitet, luftfart og havteknik.

Details About Hot-dip Galvanized Steel

Detaljer om varmforzinket galvaniseret stål:

Princippet med varmgalvanisering, enkelt sagt, er, at de rensede jerndele nedsænkes i et zinkbad ved befugtningsmidlets befugtningsvirkning for at reagere stålet med det smeltede zink til dannelse af en legeret film. Gode varmforzinkingsoperationer skal udføres under streng kontrol af hver proces. Hvis driften af den foregående proces ikke er god, vil den forårsage en kædereaktion af den efterfølgende proces og en stor stigning i driftsomkostningerne eller forårsage dårlige varmgalvaniserede produkter. Hvis forbehandlingen er dårlig, kan den smeltede zink ikke reagere fuldstændigt med stålet normalt og danne den mest perfekte galvaniserede coatingstruktur. Hvis efterbehandlingen er dårlig, ødelægges udseendet af den galvaniserede coating, og værdien af produktet sænkes.

Details About Hot-dip Galvanized Steel

Zinkudtømningslag i atmosfæren er meget langsom, stålkorrosionshastigheden er ca. 1/17 til 1/18, og det estimeres. Dens levetid overstiger langt enhver anden coating. Coating liv i et bestemt miljø, hovedsageligt afhængigt af belægningens tykkelse. Tykkelsen af belægningen og stålet bestemmes af tykkelsen, dvs. tykkere ståltykkere belægning, således at ståldelene med et tykt stål også skal have en tykkere belægning, hvilket garanterer en længere levetid. Med en zinkbelægning til beskyttelse af stålet er der foruden varmforsinkelse udenfor også adskillige andre metoder, de mest almindeligt anvendte generelt, og den bedste økonomiske optimale korrosion var som varmgalvanisering.

Details About Hot-dip Galvanized Steel

Varmgalvanisering er reaktionen af et smeltet metal med en jernmatrix til frembringelse af et legeringslag, hvorved underlaget og belægningen kombineres. Varmforsinkelse er det første trin med pickling af ståldele for at fjerne jernoxid på overfladen af ståldele. Efter pickling renses det med ammoniumchlorid eller vandig zinkchloridopløsning eller blandet opløsning af ammoniumchlorid og zinkchlorid. Og derefter sendt til den varme dip plating tank. Varmforsinkelse har fordelene ved ensartet plettering, stærk vedhæftning og lang levetid.

Details About Hot-dip Galvanized Steel