Ledende for kvalitetsudviklingen i stålindustrien

- Nov 14, 2019-

"China Steel har verdens største og mest dynamiske marked, verdens mest komplette, mest komplette industrikædesystem, verdens største og mest rigelige menneskelige ressourcer, verdens nyeste og mest avancerede teknologi og udstyr, verdens hurtigste og mest rettidige servicesystem , Kinas stålindustri vil fortsat opretholde en stærk langsigtet konkurrenceevne i balancen mellem udbud og efterspørgsel opnået ved lav hastighed til høje niveauer af balance mellem udbud og efterspørgselsspring i processen med at forbedre kvaliteten af levering af stål, stål for at forbedre forsyningsstrukturen, forbedre udviklingsniveauet for industrien, vil skubbe China Steel bevæger sig hen imod en ny avanceret motor. ”Den 9. november var vicepræsidenten for China Iron and Steel Industry Association, partisekretæren og præsidenten for Metallurgical Industry Planning and Research Institute, Li Xinchuang, var vært for Metallurgical Industry Planning Institute i Beijing i 2019 (den første session China Steel High Quality Development Standardization Forum) sagde.

Leading The Quality Development Of The Steel Industry

Mødet fokuserer hovedsageligt på standardiseringsstrategi, standardiseringsreform og innovation, internationale standarder, produktkvalitetsopgradering, industrielle spørgsmål såsom udvikling af dybdegående diskussion af høj kvalitet, studere en ny æra inden for jern- og stålindustri for at nå standardens strategiske vej føre udviklingen af høj kvalitet.

Tilstedeværelsen af internationale standardiseringstendenser inden for følgende områder: For det første fra det tekniske til at udvikle standardiserede ledelses- og sociale felter. For det andet lægger lande stor vægt på nye industristandarder som USA foreslog en "fremstilling og derefter vende tilbage", Tyskland foreslog "Industri 4.0." For det tredje, standarden først. I de senere år er fremkomsten af en ny tendens inden for højteknologiske felter - den første standard. Standardleder skal være førende inden for teknologi, markedskontroller. For det fjerde udviklingstendensen for international standardisering. Udvikling af global handel kræver harmonisering af internationale standarder. For det femte bliver alle lande i international standardindstillingstrend mere og mere synlige.

Leading The Quality Development Of The Steel Industry

For at fremskynde omdannelsen og opgraderingen af Kinas stålindustri bør standardiseres for at uddybe reformen som en mulighed for at overholde den innovationsdrevne udviklingsvej og konstant forbedre og opgradere stålstandardsystemet for at forbedre kvaliteten som hovedretning, vil arbejde på følgende fire aspekter af arbejdet: For det første fortsætte med at spille en rolle i de hårde begrænsninger i processen med konsolidering til standardkapacitet resulterer i. Den anden er at spille en førende og eksemplarisk rolle for standarder i transformationen og opgradering. For det tredje standardstanden i innovation og udvikling af bridge og link. For det fjerde, standarden for det internationale samarbejdsevne i første ledende rolle.

Leading The Quality Development Of The Steel Industry