Én 20 GB blikplade indlæses

- Nov 20, 2019-

Generelt transporteret i form af et ark tinpladeemballage i den elektrolytiske tank på en træplatform, dannet mellem bulkpakken vægt fra 1.000 til 2.000 kg. Hver bulk-pakke er typisk et multiplum af antallet af sider 100. Blikplade emballeres typisk rulle på platformen, hvor vægten af pakken danner mellem 4.000 og 18.000 kg. Medmindre andet kræves af generelt vertikalt anbragt spole og en kerne.

Emballage pap kan være robust, letvægtstål kan bruges under barske forhold. Alle emballagematerialer og byggematerialer skal være tørre og opbevares i ikke-flygtige aggressive stoffer. Ventileret lagerrum som et middel til at forhindre kondens er også vigtigt. Under transporten er pakningen fuldstændigt forseglet og indeholder et minimum af luft. Pakningsarkets vibrationer under transport minimeres for at forhindre korrosionsfretting, hvilket delvist skyldes skaden på den lille relative bevægelse af to metaloverflader i tæt kontakt med hinanden resulterende genereret.

Tinkpladeemballage dato, tin er den største anvendelse inden for emballering, da den er ikke-giftig, let, stærk, korrosionsbestandig og let at forme, lodde og svejse, så den er velegnet til dette formål. Det giver også fremragende udskrivningsoverflade. Tinbelægningen har et lavt smeltepunkt, smøremidlet har et godt udseende og kvalitet. Blikdåser dåser fremstillet ved let håndtering, opbevaring og gendannelse. Blikplade anvendes hovedsageligt til emballering af mad og drikkevarer, men bruges også til at indeholde olie, fedt, maling, pulver, lakker, voks, kemikalier og mange andre containerprodukter. En aerosolbeholder og lågomslaget er også lavet af tinplade.

One 20GP Of Tinplate Is Being Loaded