Formede stålgitterfunktioner

- Dec 27, 2018-

Formede stålgitter (også kaldet specielle stålgitterpaneler) er lavet af forskellige uregelmæssige former af stålgitter og kanalpaneler efter kundens behov. Det består hovedsageligt af skærevinkel, skærehul, lysbue, svejsning, kantning osv., Og undgår derefter den anden skæreproces, når varerne ankommer til byggepladsen, hvilket gør konstruktionsindretningen hurtigere og mere praktisk og undgår on- site skæring. Skader på det galvaniserede lag.

Formede stålgitterfunktioner:

Samlet i en rund, halvcirkulær, trekantet, trapezformet, ventilatorformet; stærk gitter svejsning for at gøre det med høj belastning, let struktur, let at hænge og andre funktioner; smuk form, holdbar.

Formet stål rist udseende behandling:

Varmforzinket, koldgalvaniseret (galvaniseret), malet og sort (ikke behandlet). Varmgalvanisering er den bedste eksterne behandlingsmetode, og levetiden for rust og anti-korrosion efter behandling er op til 40-50 år. Rustfrit stål gitter kaldes også rustfrit stål gitter. Der er to generelle fremstillingsmetoder: den første type rustfrit stål fladstål og rustfrit stål rundt stål svejses sammen; den anden type rustfrit stål fladstål og rustfrit stål fladstål fremstilles ved at indsætte. Det har en stærk korrosionsfunktion, pænt udseende og korrekt dekorationseffekt, men prisen er normalt højere.